Kawan-Kawan Saya

Tuesday, January 20, 2009

::: Award From Kak Wana :::


Thanx a lot kak wana sebab memberikan aku award nie.... erm.. cerita pasal kak wana nie.., sebenarnya kami pernah berjumpa tapi tak pernah pun tau yang kami pernah berjumpa.. camner tue ekk..??? actuallly, aku pernah gie kelas antenatal anjuran DEMC last year dan kebetulan kak wana pun joint sebenarnya.. hahaha.. rahsia ini terbongkar segalanya masa dok ngomel2 dalam forum m.com ... dan apa yang best nyer besday kami dekat2 ajer... kak wana 24 julai aku laks 25 julai.. hehehe tahun jer yang berbeza.. tul tak kak..??? dan yang paling menarik lagi... kami melahirkan anak sama hari iaitu 13 Ogos 2008... samo membeso nyer...


10 fakta pasal diri aku


1. aku suka sangat pada kaler PINK sejak dulu kala... i'm PINKY_GAL..

2. aku seorang yang suka duk nyakat orang... org yang kenal aku, pasti tau yang aku suka nyakat dia.. kalo yang tak bias tue, mst akan terasa ati kot....

3. aku seorang yang kuat tido sejak dulu kala.. tp, sejak menjak ada anak nie da kurang dah aktiviti tido... almaklum la da jadi seorang ibu..

4. aku kuat makan.. aku suka sgt makan esp makan kenny rogers.. sejak menjak pas banak, berat takmo turun2 lagi, aku dah tak makan sgt fast food nie... aku tak reti diet, kalo aku ckp nak diet, pasti aku akan makan lagi banyak...

5. aku paling suka memperabihkan duit bak kata lain boros... hahahaha.. pantang dapat duit banyak ckt, pasti aku tukang menghabiskannya...

6. aku seorang yang pemalu sebenarnya... tp, kalo dah kenal ngn orang aku lah yang paling banyak ckp...

7. aku ingin kan anak dalam masa terdekat nie.. hehehe.. nak baby gurl yeah!!

8. masa aku umur 3thn, aku pernah tercampak dari kereta.. ayah aku cakap aku tercampak kat jalan setapak dekat petronas...

9. aku sebenarnya kepingan nak menjadi CIKGU... aku tak berjaya mecapai cita2 ku ini... erm, boleh lagi ker untuk aku mencapainyer..??

10. aku memang suka bertenet sejak zaman remaja sampai aku ker cyber cafe senyap2 masa sekolah, then aku sendiri ke TMnet untuk memasang internet di rumah.. (mak aku tak tau nie..)


aku nak anugerah kan award ini kepada
1. Kak Ainey - Mifzal
2. Suhida - razi & izzat
3. Kak Nas - Inshe
4. Tinie - Fatin
5. Ryn - Adam

Itu jer la yang aku tau.. hehehe aku tak ramai kawan kat blogger nie... :-)

Rules: Citer kan apa yang korang tahu tentang penyampai award ni dan sila bagi 10 fakta tentang diri korang


3 comments:

Tinie said...

wei aku dh jwb tag ko..
tima kasih yer..

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Jue bukan sikit persamaan kita.. banyak .. lagi satu paling ko tertinggal dik... suami mu sekampung ngan suami ku.. Sungai besar.. dan juga berbangsa Jawa kwakakakaka... apsal kita banyak sama ek Jue? paling kelakau anak pun lahir hari samo.. kekekeke yang pasti nye bintang Leo memang best....

aTan and JuLies @ aYu said...

tinie... ok..!! caiyok...

kak wana..
aah la.. yang nie daku tertinggal pulok.. erm.. nak kata anak kita ada jodoh tak jugak sebab 2-2 boy la... mungkin next anak kot... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...