Kawan-Kawan Saya

Friday, January 30, 2009

::: Apa Nie ekk?? :::

Sapa pernah dengar Premium Beautiful keluaran Hai-O nie..? aku slalu dengar gaks benda alah nie.. orang kata mahal gile set korset nie.. beriban gaks la... wah!!~~ mahal nyer.. dalam pikiran aku masa tue... tak sanggup aku nak membayar beriban2 nie semata2 nak beli benda alah nie... ntah2 fungsi nyer sama ajer dengan korset yang lain kan...???

Hanya dengan memakai set korset nie.., boleh ker aku dapat badan secantik nie...?? biar betul?? mcm best ajer tp pikir 2-3 kali... arghh!!~~ tak sanggup wooo... dengan duit tue.., mcm2 benda aku leh beli lagi kan.... Apa kelebihannya dengan korset nie ekk...??
jom kita tinjau sat...

korset Premium Beautiful mempunyai Infra Red Kesannya terbukti sejak berzaman dengan kaedah pemecahan lemak dengan pembakaran daripada ionik infra red yang mengaktifkan lemak-lemak di bawah kulit.

16 Keistimewaan Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R)

  1. Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
  2. Meningkatkan kadar metabolisma
  3. Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  4. Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  5. Mengeluarkan peluh asid
  6. Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
  7. Mengekalkan kesegaran badan
  8. Mengurang kan kandungan asid dalam darah
  9. Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
  10. Tidur dengan lebih nyenyak
  11. Menghilangkan bau badan
  12. Membantu menghilangkan kulat dan fungus
  13. Membantu membersihkan udara dalam badan
  14. Mengekalkan kepanasan suhu badan
  15. Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
  16. Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan

selain itu...
  1. Kalau anak-anak kecil mengalami kembung perut, boleh balutkan perutnya.
  2. Bagi kanak-kanak yang demam panas, bengkung dapat membantu mengeluarkan haba yang panas dengan cara membalut badan kanak-kanak tersebut.
  3. Biasanya bayi yang baru lahir terkena “jaundis” (kuning), balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya.
  4. kalau anda sakit lutut (gaut), bolehlah membalut lutut anda dengan menggunakan bengkung.
  5. Kaum Adam pun boleh pakai bengkung, kalau sakit pinggang.

yang nie pula...

Premium Beautiful lebih hebat berbanding pil diet dan ubat-ubat biasa kerana kesannya untuk jangka masa panjang. Walaupun harganya agak mahal ia hanyalah untuk sekali seumur hidup berbanding dengan himpunan ubat-ubat anda yang tak tentu berkesan.



Jeng!! Jeng!!!


Ntah macam mana aku pun beli benda alah nie dengan tidak sengajanya..... hehehe... jangan mara yer bukan niat aku nak menanyang yang aku nie banyak duit tau... aku bukan jenis mcm tue... Lagipun aku tak tau sebenanrnya kelebihan korset nie... Just try dulu.. Actually, aku beli benda nie ngn opismate aku... Opismate aku nie laki.. Dia joint Hai-O nie juga disebabkan pengaruh rakan2 dia.. dan dia pun mengambil set nie... Dan sekarang nie, dia taknak korset nie da... dia pun jual la ngn aku.. kira 2nd punya la.. wpn 2nd tetap baru tau sebab dia tak pakai pun.. hahaha... dia jual ngn aku murah sangat tau... Bawah RM600.. Monthly aku akan bayar ngn dia... Dia kata takpe.. ala-ala just tolong sambung bayar untuk dia ajer... Kalo ikutkan.., tak mampu aku nak beli gaks memandangkan ekonomi aku yang tgh merosot nie... so, bila ada peluang keemasan nie.., aku pun sambut la.. Pape pun..
Thanks a lot SYUK...




7 comments:

Adorable Lil' Closet said...

Slim laa ko pasni...hehehehe...RYN.

aTan and JuLies @ aYu said...

hahaha... kalo tak slim gaks.. tak tau ler...

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Herm.. Jue kan Primeum Beautiful ni kita ikut saiz body kita.. lain body lain tauu.. how could you buy some one else punya? kan tak sama ur figure dengan dia...?

akak ada bende ni dulu masa seslim pakai.. skang takleh pakai udahhh.. tak muat.. know akak tengah tunggu yang ikut saiz sekrang punya pulak.. maklumlah saiz skang agak toughh dan gagah kekekeke..

Mende ni kalau kite beli dia ukur badan kita 8 9 kali sebab nak dapat bebetul nye ukuran.. kalau tak betul ukuran..sebab saiz puncak kita lelain peh tu bawah puncak peh tu pinggang ada yang saiz 29 ado 32 ado 36 punggung sume lelain..lelagi punggung ibu2 ni kekek sume balencing udah lari tu takut jadi masalah idak seslim pulok kita kang<-- coz this product dia akan menarik lelemak tu ke tempat yang sepatutnya dia tinggal dengan ukuran yang betul masa beli <-- cabarann niii Jueee.. buktikan leh slim yeee? even 2nd user.

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Jue.. don't speculate ye? akak juzz bagi info jek.. nanti Jue ingat akak kondem lak.. sorry tauu.... kalau jue marah ke... akak cakap cam kat atas tuuuu...

aTan and JuLies @ aYu said...

kak wana..
it's ok.. tul tue..
itu ler pasal.. takut gaks mula2 nak amik.. tp, dah di ukur.., kebetulan saiz nyer memang kena la kak.. member tue amik pun just nak masuk hai-o ajer.. so, dia tak pakai pun...
dah try da... senak perut gaks mula2 pakai nie.. hehehe.. lama2 nnt mungkin selesa kot... nak menipis kan geleber2 die perut nie... hehehehe... caiyokk!!!

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Jue baru perasan mana waist braisse nye? yang tetengah tu? itu paling penting tau.. itu yang menolak lemak nyer tu.. itu gak paling mahal dia satu 1000 yang dua ni satu 9oo lebey satu 700 lebey.. ce tanya.. mende ni bile udh kurus yang diidamkan dapat juzz pakai yang tetengah tu jek.. tetengah tu mesti kene pakai selalu.. tapi akak nengok ni ada dua jek lagi satu mana dik?

Tn.Punya said...

wah aku pon dah beli ari dekat adik aku .. unutk wife aku pakai.. adik aku pon pengedar juga..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...