Kawan-Kawan Saya

Tuesday, January 06, 2009

::: Bior Betul nie..???? :::

1stly, bila korang tgk gambar nie jgn terkezut yer..
gambar nie bukan aku edit tau.. ataupun super impose... it's real.. memang natural jadi begini.. aku pun tak pasti nape jadi mcm nie... gambar nie di ambil semasa kami bercuti ke Berjaya Hills tempohari.. time tue waktu malam... jalan2 sambil bergambar.. dalam banyak2 gambar...., gambar nie jer yang jadi begini... aku pun pelik gaks.. lepas tue tgkp yang lain ok pulaks.. pelik sungguh la...

erm... aku peluk saper tue..?? adakah halimunan..?? wah!!!~~ takut nyer... bior betul..?? mcm pelik ajer gambo nie kan..???nampak tak real, mcm super impose pastue nampak aku gemok..!!~~ harharharhar... !!~~

Mula2 risau jugak naper jadi begini... tp, kami pikir positif.. mungkin disebabkan flash or cahaya jer nie... tak der paper la... pape pun... ianya menjadi kenangan buat kami...

aku & halimunan atan..
hehehehe... gambar ini membelakangkan colmar tropicale..
best bercuti disini.. relax n cool ajer...
:-)

4 comments:

KasiH said...

invicible man...takde ape laa ayu..kalo bergegar kdg memg leh jd gitu..

elly said...

salam ayu... npk web awk kat m.com sy pon ahli situ...

ai said...

eeeeeeeee...seram aku tgk. tp bila aku kebek2 gambar kau ni kan, kalau nk ckp sbb gegar/cahaya macam x logic gak tau. sebab..kalau cahaya pon, nape kat blakang kepala laki kau tu leh nampak jelas struktur bangunan tu. Bukan ke masa amik tu dah sah2 kepala laki kau kepong bangunan tu kan??? jeng jeng jenggggggggggg....

aTan and aYu said...

ryn...
nak kata bergegar tak juga.. sempat masa tue kitorg pakai stand la ryn...

elly..
ok.. jue link elly yer..

kak ai..
itu ler pasal... tgh confuse gaks nie... bila tgkap 2nd time ok jer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...