Kawan-Kawan Saya

Thursday, October 22, 2009

Dolu-Dolu


Aku tgh duk belek2 album aku. So, aku teringat zaman aku dolu2 yang cun melecun (haaha.. perasan cun. Cun ker) Cunlah.. sebab dulu aku kurus. Badan cantek maaaa.. Skang nie dah membulat. Tak baper nak cun. Then, muka pun dah gelap dan naik banyak jerawat. Naper ekkk...??? dulu muka aku licin mulus. hahaha...!!~ Pasan seh..!!

Nak tengok tak zaman aku dolu-dolu. Zaman aku masa study dulu.. Rindu lah korang weh..!!~ Bila lah kita dapat gather2 balik cam dulu. Betul lah.. Memori itu yang membuatkan kita RINDU.. Hanya sekali sahaja moment itu dapat. Jadi, kenanglah ia sebagai kenangan yang tak dapat dilupakan.. waaaceeehhh..!!~

Layankan jer lah..!!

Aku & Zita (roomate aku). Kurus kan?

Aku yang POYO..

Aku & Zita agains.... (nak kawin dah bulan 11 nie)

G205 semua roomate aku
Iema (dahlah roomate, satu course, satu kelas plaks tue), Zita, Aku, Marin (nak kawin bulan 12 nie)

Kami ber-4

Aku bersama 2org kakak angkat aku..

Ini masa malam dinner DPA's Student. Member2 kelas..
Iema, Hanim, Lily, Aku, Hanem, Asz

Berjalan2 di pantai Klebang.. Aku & Farah

Berjalan2 di Bandar Melaka. Aku & Marin

HangOut Bersama.

Yang duk tersengih itulah aku..

jalan2 dirumah Zita

Nie masa hari sukan Blok Aku

pom pom girls

all L2W1 gengs..

aku & Zita agains..

** ramai geng yang nak kawin dah.. Ini bermakna.. hari semakin tua.. hehe..

PhotobucketPhotobucket

10 comments:

[I][T][A] said...

kurusnyer jue dulukan... kenapa yer bila umur makin meningkat berat badan pun makin bertambah... geramnya... tambah2 bila dah beranak ni.. makinlah bertambah-tambah berat badan... slalu nak diet tapi tak slalu menjadi plak..

ehhh jue skrang pun cun lagi apa... mana ada gelap.. cerah jer ita tengok..

Ryn said...

ye laa...kurus laa ko time dolu2...aku pn sama jee...kurus melidi mcm ko gak ms dolu2...

dulu tak jaga pn mkn tp lemak tu asik tkmo tepu...laa ni bile mkn je lemak tu tak sabar2 nak tepu...hahahahaha...

Bed said...

heee mmg selim jue...same la ngan akak pun......lemak tepu byk ni....dulu berat tak pernah lebih 55 kg.....

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH lain nye jue dulu ... tu yg abg atan berkenan tu yek ..
ala jue ,now pun cantik jgk .. bertmbah anggun leps jd ibu

alyyani said...

sekarang pun ok je jue, tak la beza sgt. maintain lagi. tp zaman remaja la paling best kan? waa.. jue mmg cun la tu pasal la husband terpikat :)

Ku afiqah said...

Putih melepak jue dulu erk...hehe..kurus plak tue..patutlah atan berkenan..hehehe.tapi sekarang pun masih cun melecun.

Geng Opis said...

juee.. kak nor cakap "tomeinya" jue..heheh kak nor pun tengok gambar dolu-dolu jue..

~chekuna~ said...

hu hu..jue..post ni..buat kakna ingat zaman masa dolu dolu..jugak lah..dulu kurus gak..cute gak..
tapi skrg hermmm....aloha..
tapi kakna tgk takdelah jauh beza sgt,,masih cun2..

~chekuna~ said...

tapi kakna tgk jue..takdelah jauh beza sgt masih cun2 spt dulu2..

MAS said...

teringat plak zaman study dulu..macam2 posing..kalau dlm dorm tue..siap posing atas kataill hahaha..jue dulu study kat mane?dulu kurus yer...mas dulu berisi sket drpd skarang..sejak beranak yg kedua ni selera makan dh kurang tu yg jadi makin kurus..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...