Kawan-Kawan Saya

Monday, October 05, 2009

Sabtu & Ahad


Aktiviti hari sabtu dan ahad lepas..
Hari sabtu memang penuh dengan aktiviti.
walaupun, ikut jadual.. banyak rumah yang perlu aku hadiri..
tapi..
apakan daya..
tak semua dapat nak dipenuhi kerana....

JALAN YANG SANGATLAH JEM...!!~


Actually, awal pagi dalam kul 5pagi kami dah bertolak ke MElaka.
kerana ada aktiviti yang perlu diselesaikan.
selepas itu, dalam kul 1o lebi baru kami gerak ke KL semula.
dari pagi sampai ke malam,
kami cuma dapat selesaikan 3 rumah sahaja.
sungguh sedih...

** kepada kat dan alyn.., sori tak dapat dtg umah korang.. kerna tersangkut dalam JEM.. huhuhu..!!~

destinasi Pertama :

inilah aktiviti sebenar kami ke Melaka..
Projek MEGA mak and ayah aku..
nak menanam kelapa sawit..


destinasi ke-2 :

Ke rumah Pn. Jai. Pegawai kami. Makan2 di sana dahulu..


destinasi ke-3 :

Persandingan Azurah & herman
kami ke selayang pula..
Member x-uitm aku kawin...

dari kiri: Farah, Alin (pengapit), Aku & Iman, Zita, Marina, Iema dan haizan


Destinasi ke-4


kami ke rumah member aku kat kg pandan.
Openhouse umah nyer..
Muka aku yg sgt dah keletihan..
huhuhu...!!~

Hari Ahad pulak..
Kami hanya ke HOMEDEC kat KLCC sahaja.
gerak dalam kul 1tgh..
sampai ke petang kami disana..
Kerana ada MISI yang perlu dibuat..
sungguh ramai org...!!~

Selepas itu, ke Jusco Au keramat..
nak cari makan..
sangatlah lapar masa tue..
hahahaha..!!~

Kandid di laman Jusco..



PhotobucketPhotobucket

8 comments:

KasiH said...

Leteyyynyaa baca aktiviti ko...padat betol...aku pn mcm ko gak, plan dah ok tp apakan daya kan...ada gak rumah yg tk dpt g..

alyyani said...

eh betul la jue, jalan weekend lepas especially sabtu sgt2 jem. kitorg nak gi wangsa maju ikut mrr2 dekat 3 jam. bole smpi perak dah tu. mmg hangin. last2 tak gi gak 1 rumah. nyampah tul dgn jem ni!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> itulaaa.. setiap ujung minggu cam gini la kalender aku.. ada jer aktiviti yang perlu di laksanakan...

alyyani >> betull.. kat mrr2 memang jem giler.. then, jue dari selayang pun sama.. hangin jer satu badan... geram jer rasa.. nak wat camner... dah musim perayaan..

Wafaa said...

a'a me pon letih baca. penat betul berjalan heheh

strawberi @ mamadira said...

byk tul aktiviti jue ye..

strawberi @ mamadira said...

byk tul aktiviti jue ye..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

wafaa >> aah.. sabtu tue memang letih tul.. bukan letih berjalan.. tapi letih mengharungi jalan JEM..

strawberi >> aah.. setiap minggu ada jer aktiviti.. minggu nie pun xlepas juga.. almaklumla musim raya katakan...

Anonymous said...

Отличная статья! большое спасибо автору за интересный материал. Удачи в развитии!!! :)
--
http://www.miriadafilms.ru/
[url=http://mpeg4.com.ru/index.shtml]Фэнтези скачать[/url]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...