Kawan-Kawan Saya

Wednesday, October 28, 2009

"Iman Pan"


Iman Pan....
adalah panggilan timbangan aku untuk iman.
Ini gara Nain lah yg bg..
sebab masa mula2 nain blajar cakap, dia akan panggil Iman Pan..
Tapi skang nie dah pun boleh sebut Iman Zafran..
So sweet...

Ok lah..
saja ajak cuci mata tgk teruna aku sorg niee..
ini adalah saat terakhir sebelum stroller iman ini di jual..
sebagai kenangan, adalah tgkp gambo bersama X-strollernya ini.










itulah antara aksi2 Iman Pan....


PhotobucketPhotobucket

8 comments:

Ryn said...

ko dah jual eh stroller tu...sayangkan..aku pn syg gak ngn 1st stroller adam dulu tu...tp sebb nak beli buggy je...let go je laa...huhuhuhu~~

iman pan...heheheh sweet betol...

Jiey Mien said...

Iman Pan.. Cam Peter Pan la plak..
=)

shah-ila-ain said...

iman pan...hehe....unty rinduulah dgn iman....sure sok jumpa dah besau nie...hehe...rambut iman yg kenteng2 comel...

alyyani said...

jue jual kat org ke online? nak jual gak. bak kata ryn, nak cari buggy. lebih jimat ruang.

ingatkan nain panggil iman, pan. rupanya pan tu zafran. heheh.. comel je bunyi nye :)

fazilzura said...

lor dh jual ke?
stroler akil ado lg.. dh berabuk skit ler.. kahhh tungu adik akil plak pakai.. heheh

iman pan.. adehhh nain.. nain..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> aah.. dah jual daa.. sebab besar2 nie elok pakai yg simple jer kan.. lebih flexible untuk kemana2..
memang sayang giler nak jual...

jiey >> hehe.. peter pan ekk..

kak mel >> tahun depan kita gather2 lagi.. nnt mesti syok dorang2 semua main gather2 gaks..

alyyani >> aah.. jue jual online jer.. laju dan cepat.. jual kat mudah.com.my mesti laju yg akan tepon bertanyakan stroller tue.. sampai kita pun pening nak jual kat saper..

aah.. nain panggil iman pan sebab dia tak reti sebut zafran lagi masa tue..

fazilzura >> udah di jual pun.. lagi pun kat umah ada 2 lagi stroller iman yg ayahnya beli online gaks... cukup lah tue.. wat per banyak2 kan..

** teringat laks masa si akil dan nain duk kenal berkenalan..

suhida said...

jue,ada 3 stroller? kekeke...
jue jual katne? kat ebay ke?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

suhida >> aah la sue.. asben jue la.. dia yg suka beli jenis2 stroller mcm belikan kereta laks.. mcm2 model dia nak.... Jual kat mudah.com.. memang laju...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...