Kawan-Kawan Saya

Wednesday, October 07, 2009

Contest : Cutest Baby Photo Contest – October 09

Name Of Contest :
Cutest Baby Photo Contest – October 09

Organized By :
Mombloggersplanet

Pin.... Pin.... Pin....
Sila beri laluan..
Nak masuk CONTEST lagi nie..
saja jer.. suka suki nak masuk.
tiada paksaan dari sesapa pun..
hukhukhuk...!!~

tajuk contest ini ialah :
"Cutest Baby in STROLLER"

So, aku nak tepekkan 2 gambar iman di dalam stroller kesayangan dia..
hehehe...!!~

details my baby dulu yea..

Name : Muhammad Iman Zafran bin Shahrulizam
Date of Birth : 13 Ogos 2oo8
Age : 1year 1 months



Gambar 1 :


~ ini adalah stroller pertama iman yang kami beli.Ketika gambar ini di tangkap, kami baru sahaja membeli stroller ini. Nama stroller ini ialah SCR3. Beli di Jusco dan masa ini masih di dalam jusco. Kira FRESH dari dalam Oven la nie... Ketika ini, aku baru sahaja abis pantang. Pada mulanya just dukung jer iman. Tapi, disebabkan keTEMBAMAN dia, menyebabkan kami terus membeli stroller.. hukhukhuk...!!~ tak larat nak dukung lama2.. sakit belakang aku..

~~ nampak macam selesakan? ahaks...!!~ memang time nie nampak sangat comfortable dengan iman. dia pun relax ajer duduk dalam tue. senang sikit kami nak jalan2 bila dia dah leh duk diam dalam stroller nie. Aku suka stroller nie sebab 3 wheels. dan juga senang di adjust dan very flexible. mudah dilipat dan muat untuk disumbatkan ke dalam bonet myvi kami..Mudah dan senang untuk di pakai.

Gambar 2:


~~ Untuk gambar di atas ini pulaks, ini adalah stroller ke dua iman yang kami beli. Ketika gambar ini di ambil, iman dah pun mencapai 10bulan. Actually, ayah iman yang suka sangat pada brand combi ini sebab ia tersangatlah ringan dan di lipat pun still nampak kecik. mudah di adjust juga. Cengkaman breaknya sangatlah kuat...

~~ iman nampak selesa dengan stroller ini sebab dia mudah untuk duduk. Sekarang ini, inilah stroller yang kami hurung ke hulur hilir. Iman suka duduk dalam stroller ini. Alhamdulillah.. takat nie, dia nak duduk dalam stroller.. Janji stroller tue kena bergerak..

Okla.. aku nak interpreme penganjur contest ini serta Sponsornya.

Penganjur oleh :





p/s : sesiapa nak joint.., jomlah... tarikh contest :
1st to 15th October 2009

PhotobucketPhotobucket

4 comments:

suhida said...

mcm harus masuk je ni..ngeee!~

KasiH said...

semua masuk contest...aku wat contest la plak...hehehehe..

alyyani said...

gudluck iman! nia dari lahir smpi skang ade 1 stroller jek. hehehe...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

suhida >> jom joint skali.. sajer meluangkan masa kan...

kasih >> baguss..!! nnt aku jadi org pertama joint.. kasi adiah best2 ekk..??

alyyani >> maceh... jom joint skali gaks..??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...