Kawan-Kawan Saya

Monday, July 29, 2013

Diari Rmadhan 19 : Jenjalan Cari Jualan Gudang Dan Beli Pokok


Sesiapa nak pergi jualan gudang, boleh ke Taman shamelin. Ada banyak jualan gudang sedang berlangsung. Lebih kurang 4 gudang yang tengah buat jualan. aku dan family ke sana hanya jenjalan dan ushar apa yang patut la.. nak ke KL memang tak la. just pusing2 jer...


antara signboard yang korang leh nampak.

ni kat ampang point pulak. jenjalan ke sini pulak.

lepas tu petang sempat ke sungai buloh nak cari pokok dan rumput. cover balik rumput yang dah rosak kat laman rumah.

hasil belian di nursery sg buloh.

menu berbuka semalam adalah chicken chop homemade by abg ipar. lupa lak nak snap kuahnya yang superb sedap.!


2 comments:

shark said...

best..
tp ai dah shoping sblm posa dah..
time posa shoping x larat dowh :P

atanayuiman @ Jue said...

shark >> awalnya gi shopping.. bagusnya prepare awal2.. kita prepare ala kadar jer ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...