Kawan-Kawan Saya

Wednesday, February 10, 2010

Aishah's Wedding..

Ahad lepas aku menghadiri member sekolah menengah ku kawin. Member satu kelas.. Pembukaan untuk tahun nie, inilah wedding member yang aku hadir. Tahun ni ramai member sekolah nak kawin.. huhuhu..!! macam merancang jer la dorang nie...

Tapi, sebelum tue, aku nak tepek dulu gambar member kembar tak seiras tak seibu dan tak sebapa.. Mereka lahir pada hari dan tahun yang sama iaitu 7/2/84.. So, masa hari tue juga member aku siti ada sediakan kek untuk celebrate 2 org budak weng niee.. hehehe.. jgn mara yea min & zeka..

Birthday galsss...

Hepi besday to u...

yang si iman nie laks.. dengan pompuan taknak.. dengan si hydir nie elok jer dia.. siap makan suap menyuap lagi..

inilah pengantinnyaaa..

itu diaaaaaa...

last sekali sebelum balik..
geng ini jerla yang sempat den jumpaaa...

** to aisyah & hubby :
Selamat Pengantin Baru dan Semoga Berbahagia...


** masa kejadian, badan iman dah rasa dedar2.. dan batuk... Esoknya terus demam...


5 comments:

LeaKhalid said...

heheh..lea pun insyallah thn nih ramai ler bebudak sek men, sek ren nak kawin..untuk pembukkan thn, dh 3 wedding budak sek lea gi...thn nih kot baru dorang rase diri dah tua!hehehehe

alyyani said...

bukan main ceria lagi korang ye. tp best la jue masih lagi banyak wedding invitation sebab jue pun kawen antara yg terawal kan. mcm alya nye gang kebanyakan da setel kot.. ceria je masing2 termasuk pengantin. tahniah!

Az Rina said...

betulah allya, kebanyakan kawan rina pon dah beranak pinak semuanya..kalu yg tak kawin lagi adelah sorang due..tapi dok jauh pulak..

memang tak meraselah nak pegi invitation wedding kawan2 ni..

fazilzura said...

SELAMAT PANTEN BARU ..

wah meriah korg yek , tp betui ler.. kalau jmp geng2 lamo mmg kecoh abis..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

lea >> kita kan sebaya.. so, memang ramai target umur 25-26thn untuk kawin kot.. hehehe.. penuhla tahun nie makan nasi minyak jerr..

alyyani >> skang memang musim kawan kawin.. maybe sebab kita kawin awal kot.. hehehe...

azrina >> erm.. rasanya kalau kawan rapat, jue pi kot kalau takder aral melintang.. sambil tue leh cuti2 malaysia...

fazilzura >> haaa.. tau takpe kaka.. sampai sana kul 1ptg.. lepak sampai pukul4ptg.. hehehe... boleh tahan gaks ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...