Kawan-Kawan Saya

Tuesday, February 23, 2010

WOW....!!!~

Ahad petang, on the way balik dari Sg Besar, aku singgah la Putrajaya sat. Ingat nak tgk la Hot Ballon TAPI taaaraaaakk.!! Ceh..!! wat penat jer dtg. Pagi jer ada rupanya ekk..? ntah pape la.. Tak best langsung..

Tak dapat tgk Hot Ballon.. Tapi aku dapat tgk sesuatu yang sungguh MENGERUNKAN..!! Boleh mendatangkan kemalangan jiwa. Nak tau apanya..??

Tungguuuu...!!~
kita layan dulu gambar yang sempat tangkap semasa di sana.

hehehe.. Iman nak berdukung la pulak.

Cuaca panas + mendung. Camne tue ekk..? tapi, berpeluh gaks aku.. 

itu jerlah hot ballon yang dapat aku tgk.. hehe

dengan kereta bpmba nie pun jadi la.. hehe

Iman nak belon nie.. "Nak.. Nak.." katanya..
tak belikan pun...

Itu jerla gambar yang ada.. Malas nak bergambar sgt masa tue sebab FRUST tak dapat tgk Hot Balloon.. Nyampah aku..!!

Ok la.. berbalik pada cerita ngeri tadi.. Inilah dia apa yg telah berlaku..


Masa nie aku baru jer sampai. Tengok ada aksi gaya bermotor besar. Sedang aku asyik pandang pada aksi tersebut.. Tetiba aksi yang di buat terlepas. Brader tersebut nak buat stunt tarik motor dari belakang sambil motor berjalan. TIBA-TIBA dia terjatuh dan tgn dia pun terlepas. Dan motor terus bergerak laju ke arah org awam yg sedang menyaksikan persembahan dorang. Takde pagar atau benteng. motor tersebut meluru laju ke arah sekumpulan budak kat situ.... terus org ramai berkerumun kat situ.

dan apa terjadi selepas itu?

 

Aku tak nampak dah pape. sebab semua dah berkerumun kat situ. Aku pun tak sure sama ada terkena budak atau pun tidak yang pasti belakang budak tue ada kereta. Maybe terlanggar kereta tersebut di samping motor tersebut lalu kat celah antara kereta. Ada kemalangan jiwa? aku pun tak pasti sebab aku taknak tgk. takuttt....

Nampak tau yang aku bulatkan tue? itulah geng2 yg tgh wat stunt tue.. mungkin brader tue yg jatuh tadi kot..

  
yang pasti.. inilah geng2 motor besar yang wat aksi tadi...

Berderau darah aku masa nampak motor tue terlepas.... terkejut.. nasiblah tak ke arah aku.. mau pengsan agaknya...

4 comments:

nome said...

kalau akak sure pitam dah..kejung jap kat situ...yelah, hope org awak kat situ xde pape...cuak gak tetiba stunt tak menjadik...org laen yg jadi mangsa

mamashasha said...

aduhhhhh hot baloon tu cam gempak je jue....tapi panas sgt nmpknye...stunt tak menjadi ke?hoho gern sehhhh

Ryn said...

ape laa derang ni wat stunt tak tgk safety sekeliling ke...mau tak berderau...

hot balloon tu pun jadi laa jue...ada gak rupa hot balloon nya...

alyyani said...

mmg wow! da la pegi wow exhibition, sekali ada kejadian yg betul2 wow! hhehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...