Kawan-Kawan Saya

Wednesday, February 24, 2010

Promotions Celcom Broadband .....!!!


 

Sekarang nie ada CELCOM SALE laaaa.. Aku sedang berkira-kira untuk mengUPGRADEkan broadband yang sedia ada aku nie kapada kelajuan 3.6mbps. Erm.. sementara tgh sale nie, boleh la aku tukar kan.. boleh dapat FREE MODEM..Sekarang nie, broadband  murah da,, Tak sama mcm harga aku beli dulu.. Jauh beza even baru 2tahun lepas.. Dulu kala, aku beli broadband nie mahal giler.. Starter kena bayar RM899. (6bulan FREE). Actually, lebih kurang jer.. Cuma nak bayar advance tue byk giler. Sekarang nie hanya perlu RM100 sahaja dan plg best FREE MODEM.

 

Jom tgk pakej yang ada :

384kbps pun dah OK da.. macam aku pakai skang..

Ini harga kalau bukan SALE Modem kena bayar RM230.00


yang nie pakej untuk yg berumur 18-25 tahun
sesuai untuk student

Tips untuk membeli broadband CELCOM ini... Mari kita check COVERAGE kat tempat kita..
boleh check kat sini :


Ini cara aku check coverage kat area rumah aku.
Taman Dahlia, Sepang
Type area rumah kita dan negeri

pilih TAMAN rumah kita

dan ini hasilnya.. kawasan berwarna ungu tue HSDPA area..
Sonoknyaaa.. patutla intenet sgt laju.. hehehe

Itulah dia CELCOM BROADBAND... aku suka pakai celcom sebab celcom NO CONTRACT dan MODEM akan menjadi hak kita. If kita terminate, modem tetap milik kita.. Best.. Best..!!~

Jom tgk iklan CELCOM SALE nie..
Last : 31 Mac 2010 nie


p/s : Cepat2lah Celcom naikkan taraf kg asben aku tue... hehe

5 comments:

mamashasha said...

jue...kasi promo baeekkk punya....Celcom should recognise your effort nih.....hehe mmg dulu mahal nk mampus kan sekarang competition tough pasal tu diorang lowerkan price nye....

fazilzura said...

ngeri bile akak pk2 psl bband ni ..
kwn beli P1 tu , konon2 kene bayo bape hingit jek .. tup tup .. kuor statement pertama .. beratus2..
haru .. sib baik umh mama ku ado wifi preeeeeeeeeeeeeeeeeee.. laju plak tu .. besh

Az Rina said...

mahal gile babas dulu punye rega, nak cecah seriban, mangaih..

tp information yg jue kasi ni usefull sesngat..nanti leh le check coverage kat area umah rina laks..thanks..

wawa_addien said...

dolu2 mmg mahal giler..skrg nie murah bangat!!! thanks jue 4 ur info. kak wawa pun nk upgrade gak ar...

AieZa said...

jue.. dah try bandar baru bangi.. enggak ada coverage celcom.. ke aku yg tak reti carik??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...