Kawan-Kawan Saya

Wednesday, February 10, 2010

Dah pasang daaaa.....


Semalam dah mula proses nak pasang memasang dah.. Tempat pertama yang di deko adalah dalam bilik air. memasang penyangkut tuala dan cermin. Sebelum nie, sangkut tuala kat celah jamban jer.. hehehe.. memang tak elok.. kihkihkih.. skang dah boleh sangkut kat tempat yang sepatutnya...

Barang-barang ini beli di sebuah keai di Subang Jaya. kitchenware & Bathroom Appliances. Barang2 kat situ murah2 ajer... ingtkan nak beli kat IKEA tapi, kedai nie lagi murah rupanyaaa..

penyamgkut tuala.

Cermin yang boleh di isi dalamnya.


jeengggg.. apa yang ada di dalamnyaaa.. itulah dia..
kalau tak, bertaburan atas sinki.. kan kemas sikit bila semua boleh di sumbat dalam tuee..


p/s : masih ada lagi yang belum di gantung... nnt sambung ENTRY yang lain.. 

p/s 2 : To kak ayu : Sorri ekk.. belum upload pic kabinet lagi.. Insyallah Jue try paling lewat next week... Sori...

11 comments:

Ryn said...

sungguh marveles tpt toiletries itu...sama cam aku nyerr tp aku nyer plastik ajoo...

alyyani said...

betul tuh, cermin tu mmg best. simple & modern gituh...

fazilzura said...

sonok kalau dh start bab psng memasang ..

** umah daku , kalau nk tgk .. kene dtg tau jue heheheh ..
pak ajil xk asi tepek kat blog.. Kahhh

Az Rina said...

cantik ler yg cermin tu pahtu leh boh brang dalamnye..berkenan i tau..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> iyerke..? yg plastik ado juga tgk kat tesco aritu.. not bad gakss.. Yang nie asben aku yang dok berkenan..

alyyani >> aah simple jerrr.. senang nak letak toileteries..

kak zura >> nak datang.. bile nak buat house warming niee..??

azrina >> hehehe.. simple jer rina.. janji flexible.. kan.. kan..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

sonoknya
sgt nampak kemas
cantikkk :)

LeaKhalid said...

kalo lea ade umah sendiri, lea pun nak beli rak dlm blk air tuh..nmpk kemas..umah abg lea pun gune rak yang same..jeles i..hehehe

Wafaa said...

Subang Jaya? Kat mana ye?

nome said...

cantekkkkk...akak minat deco bilik air jue...nak sambar gak la hat kabinet cermin nih...sgt kelas!!!

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..beat arr..deko2 umah sendiri kan..

zailamohamad said...

Jue, kedainya kat mana?? cantik ah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...