Kawan-Kawan Saya

Wednesday, February 03, 2010

Pulau Redang @ Pulau Perhentian


Kepalaku sedang serabut sekarang ini. Macam-macam bermain di kepala ini. Macam2 masalah yang ada. memang pening kepala bila ada masalah.. DI samping TENSION dengaan kerja hari2.. cuba bayangkan u all yang duduk di tempat Customer Service..?? Hari2 kena menghadap orang yang bermasalah, orang yang suka marah. Itulah rutinku setiap hari. Hari2 kena BANCUH dengan orang. Even, memang bukan salah kita...

Sumtimes aku rasa busan tapi sumtimes rasa sonok. Seronok sebab ada kawan2 yang bersama kita menghadapi PERKARA yang sama.. Kadang2 org tak paham keje kita TAPI... tau nak marah ajer... Lagi2 keje gomen nie.. Selalu kena maki dengan public.. Sumtimes aku tensen weeiiiii....!!! Setiap hari aku kerja mesti ada perasaan takut.. Takut jika ada org buat komplen  di PAPER........ Bahaya weeeiiii...!!~ Kadang2 rasa malas nak keje.. Nak buka business sendiri.. bestnyaa...

aarrrgghhh..!! apa yang aku bebelkan nie ha..?? hehehe.. takder la.. sumtimes rasa tensen keje, aku rasa nak bercuti jerrr.. Sebab tue aku suka bercuti... hehehe.. at least dapat meRIANGkan diri bersama keluarga.. pengubat duka dan lara.. waceehhh..!!!~

Sekarang nie teringin nak ke pulau la.. nak merehatkan Minda.. Insyallah...
Antar Pulau Redang atau pulau Perhentian.. kedua-dua macam BEST jerkan..

 
 Pulau Redang


Pulau Perhetian

Inginkan KETENANGAN seperti tenangnya air laut ini..
Sambil berRIANG ria bersama anak dan keluarga.. Wah..!! sungguh seronok kan..?? 


p/s : sapa tgk Akhbar The Star (Isnin) hehehe.. Agak Glemer aku di situ weehh..!! sila jenguk2 kalo nak tau apa kess.. Terpampang Besar tueeee.. hehe




9 comments:

Ryn said...

the star?
cite ape weiii...tak tau pun...

aku vote pulau redang!!

hehehehe...

fazilzura said...

wahhhh nak g pulau plak ... besh tuuuuuuuuuuuuuuuuuu kite g pulau PD ler , dekat skit hehehehe

the star.??/ time cuti , sure xdak paper marii

LeaKhalid said...

ala..dha kena kebas ngan budak cleaner ler

ape cer?

lea vote pulau perhentian!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> xnak citer apa kesss... tapi, kalo korang tgk, ada gambar aku tue.. itulah kesnya sekarang.. tempat publisiti... khakhakah..!!

** 1 for redang

kak zura >> erm.. PD selalu lalu gaks.. on d way lik kg kan.. ini nak jauh nun di sana... hehe

p/s : nak tau apa kes..? silah semak ekk..??

Lea >> hehehe.. takpe, lea minta semula dengan cleaner tersebut.. hehehe

Ok.. 1 for perhentian pulak..
same same.. 1-1..

zailamohamad said...

vote for pulau perhentian!!

letaklah link ke the star tu, hari ni dah masuk khamis sure tak dapat baca dah!!

sharelah kat blog yaaaa

AieZa said...

jue.. tak beli the star laa jue.. ape cerita tu.. tp mmg kita nih keje gomen asyik kena hentam ngan public je.. pdhal bkn sume gomen staf gitu kn..

akak vote for REDANGGGGG!!!

Mama_Aqish said...

biasa lah keje kengkadang tension...kalo dapat pi pulau2 ni confirm tension pun hilang kan...

alyyani said...

hah ape ked masuk the star itu?

2 2 pulau tu tak penah sampai lagi jue. insyaAllah akan pegi gak sebab keadaan skang ni tak mengizinkan sebab masalah logistic :)

Wafaa said...

Pagi tadi ada tgk Destinasi bajet. Pengacara yg hensem tu pegi Redang. Ada pulau Pasir Panjang (kot). Air dia biru, cantik sangat22222..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...