Kawan-Kawan Saya

Saturday, February 06, 2010

BackGround Baru..


Malam tadi aku keseorangan.. huhuhu sangat boring bila Iman takde.. So, aku sangat BUSAN malam tadi.. Iman dan ayahnya tak balik Sepang. Stay kat Ampang je sebab arini ayahnya ada sekolah.. So, pagi2 tadi aku gerak dari sepang ke Ampang.. Sekarang aku bersiaran di Rumah Bonda terchenta...

So, semalam saja aku busan dan godek2.. tukar la kaler background aku.. 
Takde keje namanya.. Xtau nak wat apa.. padahal kat dalam bakul ada berlambak baju lum lipat lagi.

So, amacam dengan background aku nie..? adakah menarik? adakah menyerabutkan..??

 
untuk Personal Blog aku
Pink kaler.. My feveret kaler


My Blogshop 
Black and white..


Templates tak tukar pun.. Hanya tukar background ajerr..


8 comments:

suhida said...

jue,yg bab kain berlambak tak lipat lagi tu,biasa ler...hehhehe..
jue,na tanya cane na wat tulisan yang ada line tengah tu eh.leh ajar?

zailamohamad said...

cantik!!!

alyyani said...

hai, best la org terror bab ni. alya gak tak reti. lepas tu takde inisiatif nak bagi reti. heheh.. cantik header tuh jue tuh.. patut la bole godek background, iman takde rupenye :)

fazilzura said...

wahhh ado pertukaran ... emmm akak pun rs nak tuko tp x dak mood lg huuhhu

mamashasha said...

Walaweiii sgt cantik jue..akak ni jugak belum
Berjaya menukar layout last2 tak jadi.

Su bkn ko je aku pun xtau..jue canner akak
Nk wat tulisan kat gambo tuh??

Arammmm tau akak ko ni.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

suhida >> hehehe... mostly dah jadi ibu2 macam nie gaks ekk..??
p/s : ok, pasal tue nnt jue ajarkan.. wat entry khas la ekk.. senang sikit..

zaila >> thanx zai..

alya >> takpe.. alya ada pembantu tolong buatkan.. Jue nie semua kena wat sndiri.. hehe

kak zura >> ok.. tukar.. jgn tak tukar yeaa.. tahun baru kena buat rumah baru gaks nie.

mamashasha >> huhuhu.. pasal buat tulisan kat gambar tue, jue edit kat photoscape.. :-) senang dana mudah jer..

Ryn said...

wah2...sungguh berseri rumah baru ini...dgn cat baru...hehehehe

peminat setia PINK nih...

LeaKhalid said...

sweet lar...

chantek kaler pink nih..

just nice!!

umah jue, dinding pun kaler pink gaks ker?

heheeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...