Kawan-Kawan Saya

Monday, March 01, 2010

UPDATE....????


No ENTRY untuk update arini..
Sebab Utama :
  1. Tak sempat UPLOAD pic malam tadi.
  2. MOOD penat menguasai diri.
  3. Belum membuat sesi memilih gambar lagi.
  4. Arini SIBUK sikit. banyak panggilan di terima.
  5. Banyak KERJA laaaa..
  6. PC yg sedang KEBENGONGAN
  7. PHOTOSCAPE agak kelembapan.
Weekend yang lepas sungguh seronok dan enjoy serta berpuas hati. Letih tahap GABAN. Sampai malam tadi tido lewat. Pukul 2pagi baru dapat tido. Mana tak letih.. Semalam ke IKEA. Iman jalan Satu IKEA dari showroom sampailah ke kaunter bayar.. Taknak di pegang, taknak berdukung.. LEtihnyaaaa.. main kejar2 dengan dia.. Orang sibuk membeli.. dia pun sempat capai sana capai sini.. nasiblah keadaan dapat di kawal.. Takut wooo.. kot2 ada benda pecah.. tak ke kes naya.. Bila kita pegang dia @ dukung dia.. Marah..!! siap ngamuk.. hahahaha..!! amik kau.. nak tengok dia jalan.. sampai tak terlarat dah aku.. Rasa kurus sikit arini.. hehehe..

Esoklah aku update apa yang patut ekk.. nie pun curi2 masa sat.. Sebab tgk status aku dah 5hari tak update..!! 

p/s : GADGET yang dinanti2 dah pun dapat.. fuhh..!! lega sikit rasanya.. Nak tau apa dia..?? tunggguuu.... hehe

7 comments:

alyyani said...

mmg kadang2 mood blogging tu merudum tiba2. biasa gak jd gitu. wah, iman pun busy shopping kt ikea ye. takpe la, exercise tuk jue gak. ehehe..

gadget baru? washing machine ke?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> itulahh.. maybe sebab terlampau peat kot nie...
arini rasa pening2 sikit.. kepala pusing... huhuhu..!!

Ryn said...

sama ler kite...agak bz on monday...blog pn tk update lg nih...

laa ni iman dok jalan je eh pusing satu IKEA...hahahaha...tu yg tk larat nak kejar tuh...best part is BURN CALORIES...hehehehehe...

mamashasha said...

tak sabo nk tgk gambo percutian korang nnih...

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..seronok ya jue..cuti sakan...tu la..iman dah dpt kaki..asyik nak jalan je la..

fazilzura said...

hehehheh tunguu .. akak pun bz le jue, smpat copy ke hard disk pc jek .. lum tntu leh update tody

wawa_addien said...

x pe jue. bila mood da ok blk,
mcm2 idea dtg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...