Kawan-Kawan Saya

Wednesday, March 03, 2010

Teka-Teki >>> Gadget 2010



Salam u all... Actually nak buat post pasal GADGET 2010 aku yang dapat di laksanakan.. 
BUT
semalam tak sempat nak snap picture. So, sebagai saja suka2.. aku nak u all teka apakah GADGET 2010 aku yg dapat aku laksanakan itu.

Seperti yang semua tahu, aku sedang mencari Washing Machine. So, aku dah dapatkan mesin basuh itu.. Cuma yang perlu korang teka.. Brand apakah itu..??
hehehe...

Soalan : Cuba teka yang mana menjadi pilihan hatiku? 

a. Toshiba

 
b. Panasonic


  
c. LG


 
d. Samsung

CLUE yang boleh aku bagi :
  • 12.5kg
Permainan teka teki ini terbuka untuk semua. Bukan teka-teki saja2 tau.. Tapi.. Sesiapa meneka dengan betul dan terpantas, ada MYSTERY GIFT untuk u all. teka la ekk...

p/s : last teka : 12.00am malam ini..

17 comments:

Ryn said...

daku teka,

TOSHIBA...

Ibu Mifzal Arsyad said...

akak teka LG..kan warna ala pink tuh..hehe

AieZa said...

SAMSUNGGG!!!

zai kulim said...

panasonic sbb zai guna yg itu

dzaiNizamAdrien said...

Panasonic .. :)

shah-ila-ain said...

saye nak teke.......jue akak angkat tangan nie nmpak tak..kahhhhhhhhhhhh....hmm...

"TOSHIBA"

LeaKhalid said...

jue

lea ingin mencoba nasib (cewah!! ~hehehe)

jawapan nye adalah

c.LG

(^^,)

warna ala2 pinkish brownish...ur feveret kaler rite??~huhuh..

ku afiqah said...

na kasi jawapan....samsung jawapannya...betul tak jue???hehehe..na dah teropong kat umah jue tadi..hahaha.harap2 betullah..

@lfidah said...

akak teka TOSHIBA

alyyani said...

PANASONIC!

p/s : kalau bukan dlm pantang ni dah pegi jusco survey ni. hahah.. aci tak?

syakila said...

kila plak nak teka Toshiba

fazilzura said...

wahhh dh beli ker..
menarik sume nye...

panasonic??? LG?? samsung kuttttt

juniza said...

ju nak teka samsung gak....harap2 betoi..

inasepi said...

panasonic kot....

ogy said...

Toshiba ler...betoi tak??

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

- TUTUP -

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

- TUTUP -

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...