Kawan-Kawan Saya

Friday, March 12, 2010

Murah Rezeki .....

Murah rezeki kami kerana kami dapat :

  • 2pcs towel (large)
  • 4pcs towel (small)
  • 1 set container
  • 2pcs flat plate
kami dapat FREE GIFT nie dari pembelian peti ais dan aircond. Amat berbaloi dengan belian di kedai tersebut. Kena pandai ayat.. baru dapat byk free gift mcm nie di samping dapat harga min yang boleh dorang jual.. hehehe.. amat berbaloi.. sebab aku dapat jimat banyak $$$$... Harga jauh beza murah dari di Tesco, Carrefour, Jusco dan kedai lain.. Di samping tue, FREE DELIVERY.. even umah aku jauh di Sepang nun...

Then.. selain itu.. aku dapat FREE GIFT nie juga..

  • laptop back pack
Backpack nie aku dapat masa beli mesin basuh aritu.. Beli kat kedai lain. kedai letrik yang berdekatan dengan rumah.... dapat jimat $$$ juga sebab harganya lebih murah dari harga di luar....


ppsssssssssssttt : tipsss pembelian.. kalo korang nak beli brg letrik, better pergi cari kat kedai ah seng daripada ke pasaraya besar. Sebab di kedai ah seng boleh dapat Free Gift dan juga boleh tawar menawar. If bernasib baik, kita boleh dapat harga IN border LINE yg boleh dorang jual.. Yg bestnya.. person yang aku deal tue siap tunjuk lagi harga min yg dia boleh jual.....


7 comments:

Ryn said...

alhamdulillah rezeki korang nih...

tp memg betol pn...kalo nak beli brg letrik better p kedai ah seng tu laa...memg byk dpt gift...best part, free delivery even just beli 1 brg je..

daku pernah merasai nya..

mamashasha said...

betul jue aku sokong..husband akak kalau membeli barang letrik mmg gitew la w/pun beli barang tuk opis for lucky draw...free gift dia yg sebat....mcm2 dpt pinggan LG lah...tochlight lah porch bag lahh....

alyyani said...

bukan barang letrik je, perabot rumah pun better beli kat kedai ah seng kan? banyak nye free gift, mmg berbaloi2. laptop backpack tuh sgt cun!

AieZa said...

samaaa.. aku pun klu nk beli brg letirk.. p kedai nk roboh.. hahaha.. p kedai buruk la.. xdela p kedai cantik mcm sengheng tuh hah.. byk dpt gift eh.. bagus2...

LeaKhalid said...

syukur alhamdulillah..murah rezeki kamu!

MAS said...

bestnyer dapat free gift..banyak jugak yer..murah rezeki..alhamdulillah

Nurshahfamily said...

alhamdulillah... murah rezeki ... pas ni nak beli ape lagik hehehe ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...