Kawan-Kawan Saya

Friday, March 26, 2010

BabyAndKids akan berada di "PESTA BUKU ANTARABANGSA 2010 @ PWTC"



Salam kepada semua pengunjung kami. Kami akan berada di 
"Pesta Buku Antarabangsa 2010 @ PWTC"

Sempena Pembukaan
"GT Bazaar @ PWTC Gedung Terbakar"

27 - 28 MARCH 2010
Klik SINI untuk paparan lebih jelas.

 temui kami di :
  • Booth : NO. 19
  • Bilik Sarawak
Apa yang menarik di GT Bazaar?

Anda boleh memenangi :
1. 10 x RM100 Grocery Coupon by Berrybunch Grocer
2. 3 x Samsung Handphone by Berrybunch Gadget
3. 1 x 3D2N Port Dickson Family (4 pax) by Berrybunch Getaway
4. 1 x 3D2N Langkawi Premier (2 pax) by Berrybunch Grocer

caranya :
  • Hanya perlu membeli 1 barang di kedai BabyAndKids dan kedai lain, isi form dan anda layak untuk memenangi lucky draw tersebut.
Aktiviti lain :
  • Persembahan badut (3 kali sehari) 
  • Pemberian belon & kiddipack secara percuma

Jangan lupa jumpa kami di sana..... :-)
Kedai kami akan di kongsi bersama Busana Muslimah.

Photobucket

9 comments:

alyyani said...

wah babyandkids makin mengorak langkah. bukak booth ek? kalau ada kat kl, mmg sampai dah tu. all the best ye jue. semoga semua nya berjalan dengan lancar. insyaAllah..

saveme_zero said...

tahniah jue. leh aku roger kesana nti..hehehe. hadiah menarik tu.

LeaKhalid said...

mcm nak gi sergah je kt saner?huhuhu...
jue pun ada sane nnt?
mane lar tahukan, org sakit kena duk umah
(^^,)

mamashasha said...

TAHNIAH jue.....bagus2.....insyallah semakin berkembang....hope one day ade kedai/bangunan sendiri...who knows kan?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> alhamdulillah.. dah ada peluang nie, kena cuba dulu kan..

kak su >> oraitssss..!! weekend nnt, dtg lah sggh ye..

lea >> insyallah jue akn ada sana nnt.. adaa pembantu yg akn bantu jue nnt..

kak bed >> yeahh..!!! doa2kan la ek... mmg cita2 sebegitu.. :-)

alfa juliet said...

hebat..dah bukak booth

wawa_addien said...

congrats jue!!! terbaeekkk ooo...
insyallah..smpai laa kak wawa nnt yer

nome said...

dasat! thumbz up kat jue! semangat tol bukak booth walaupun tgn berbalut...insyAllah kita jmpa nnt ek

fARahAnNa biNTi rAhmaN said...

jomlah join blog n giveaway kite...
http://mybaby-farisha.blogspot.com/2010/03/giveaway-birthday-preset-for-my-baby.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...