Kawan-Kawan Saya

Tuesday, March 02, 2010

BBQ @ Bagan Lalang

Sabtu lepas, aku ke Bagan Lalang, Sepang untuk bersama-sama dengan kawan2 M.com @ Blogger untuk berBBQ di sana. Edisi makan panggang memanggang di samping menyambut anniversary untuk Pn. Nome dan suaminya. Memang syok dan Best sekali.

Actually akulah org yang terakhir sampai even orang yang paling dekat ngn rumah.. hehehe.. jgn marah yea kawan2.. lambat bersebab..Suamiku ada kelas amali kat UM pula. Tak dapat nak follow petang tue.. takpe.. janji aku dapat datang gaks..

hurrrmm.. di kamera ku tak banyak gambar la..  sebab dah ada phoytoG da.... hehe.. kak zura yg sakan tangkap gambar banyak.. nnt aku nak grab dengan dia jer..

Hero2 memanggang

 kaum hawa tukang makan.. hehe


Menu utama adalah satay kajang ynag didatangkan khas oleh kak zura.
terlalu banyak makanan.. tak larat nak upload 1 persatu

Kek spesel untuk Kak Nome dan hubby. Sedap..

Iman dan Akil.. Macam Nain akil nie..

Berjalan2 tepi pantai pada esok paginya...

menemankan iman yang excited nak bermain air..

Me @ pokok kelapa sawit
hahahaha..!!~
 
Memang seronok jika berBBQ sekali sekala bersama kawan2 kan.. next time buat xtvt lain la pulak ekk..

p/s : untuk gambar yang lain, di FB la yeaa...


10 comments:

nome said...

yahoooo...akak jadi pengomen pertama...ekeke...

akak pun tgu gambo dari camera zura...dia yg paling byk tangkap gambo aritu...sbb kita2 ni asik melahap jer..ekeeke....

n'way thanks for the surprise...akak really surprise tau!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak nome >> ahakss..!! itulah pasal... syok makan dan berborak kitaaa... best sgt..

Ryn said...

sesekali jumpa memg gitu laa...borak sampai lebam...ank2 pn sonok main kejar2 turun naik jatuh bangun lari2...

neway , best jumpa korang...nxt time kite buat lg yee..

LeaKhalid said...

alaa...ketinggalan lg...
nape lar takde orang nk ajak lea nih?
huhuh..sedih tul...
slalo dilupakan!
~ahakssss....
:p

suhida said...

sedapnye kek tu jue!~
alohhh..gambo ckit.tak pueh la nengok.

fazilzura said...

YAHUU , tu dia gambo dh masyukkk ..
kahh daku ni photoG kecik je jue... kamera pun , kamera cabuk jek . huhuhuhuhu ..

iman x mandi pantai ke jue?

** heheheh jue sempat le lepaskan windu kat Nain , kalau tgk akil yek hehehehe

shah-ila-ain said...

wahhh korang...hmmm tak pe lepas ni kalau aku joinnn...boleh lah aku tolong makan2 gak...next xtvt ok...

alyyani said...

walau lmbt tetap dpt join kan. mmg best bila dapat gather. lama tak jumpa kan. next activiti? count me in! :D

mummyar said...

slm kenal....g bagan lalang ek...dekat la dgn umah kita...hehe...

Anonymous said...

citer tak habis la... makan apa, duduk kat mana, dan lain2 lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...