Kawan-Kawan Saya

Tuesday, March 16, 2010

Kasi Tangkap leleh...!!!

 Salam u all.. dan selamat Berkerja..!!
seharusnya aku tak bekerja arini.. Menjadi surirumah sepenuhnya buat 2-3 hari nie.. hehehe..
so, untuk masa yang SERONOK bagi ku ketika ini.. aku telah membuat sesuatu yang spesel untuk arini.. Lagi2 tgh panas terik nie.. Betapa sedapnya tekak aku menelan air yang dibuat dengan HAND MADE ini....

White Cofffe Ice Blended..

Fuhhh...!! Lega rasanyaaaaa.. Nak beli mahal sgt kan.. wat sendiri lagi senang.. Igtkan nak buap Jus Apple Asam.. But, asm Boi takde pulak.. Xpe, nnt aku beli asam boi nnt aku buat lak.... 


jeng..!! Jom cuci mata kita tgk anak beranak doreamon ini :.

comel kan..??

ini lagi comel...
kahkahkah..!!

nak tgk gambar selanjutnya.. singgah la kat blog opismate aku ni :


Photobucket

12 comments:

LeaKhalid said...

ahahaha...jue mmg suke wat org tangakp leleh

arituh, ayam sumbat oat
pastu butter prawn
la nih, ice blended plak

amboi...kemain lagi eyh

hehehe...

ps : jue, nnt jawab tag ye..tq

mamashasha said...

jue...mai secawan......huhu memang leleh lah.......

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

lea >> hehehe.. bukan per lea.. nak update blog malas.. so, update pasal makan jer laaa.. hehehe.

p/s : orait..!! nnt jue terjah.. tau2 jer tgh malas update blog.. boleh kasi keje sekolah pulok.. kihkihkih..!!

mamashasha >> meh mai sini minum.. nak post nnt tak sedap dah.. hehe

synn said...

salam kenal..
mmg yummy....sedapnya...kalau tambah whipped cream,lagi enak:)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

synn >> salam kenal too.. aah.. tul gaks kan..!! belum sempat beli lagi.. pasnie boleh beli buat stok kan.. rasa2 bila nak leh wat complete sekali.. hehe

nome said...

mmg dah leleh dah pun tgk whitecoffee blanded nih..lagi2 tuan umah yg wat...harus singgah beli pasnih...

alfa juliet said...

comelnya budak girl tu sesuai dgn iman..hehe

fazilzura said...

adehhh sabi je ler..
ado jgk yg terjah white cofe nnt ni kang huhuhuuhuh


awat x keje jue

AieZa said...

jue.. paragraph pertama tuh punya la byk nie.. hahaha

sedap gak dpt ice blended tgh2hr buta nih.. tp xpe aku xkepingin pun sbb opis ku kesejukan.. klu kepanasa bole laa..

comel itu anak2 toraemon..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nome >> nak beli yg siap or nak buat..?? kihkihkih..!!!

alfa >> hehehe.. the girl memang comel.. macam anak patung.. lagi2 mata dia...

kak zura >> hehehe.. beli jgn tak beli.. Tak keje sebab nak jadi surirumah sat.. hahaha.. boleh tak?

aieza >> hehehe.. banyak ekk..? x pasan lak..

kat opis memang sejuk.. cuba keluar sat.. pasti terus terasa nak.. hehehe..

shah-ila-ain said...

hmmm..sedapppnyerr..ingtkan ko wat cendol td...mai secawannn...yummmyyy....

Ibu Mifzal Arsyad said...

adeh...terliurnya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...