Kawan-Kawan Saya

Thursday, March 17, 2011

17 Mac 2011 >>> My Due


Hari ini adalah due aku. Selalu org akan ckp sepatutnya sy beranak arini, tp dah bersalin 2minggu awal.. Yg aku pulak, sepatutnya bersalin arini tp belum bersalin lg. Hehehe

Bila lah agaknya baby ni nak kuar ek? Sdp sgt duduk dlm perut ni... Aku Tak kisah tp hope xla sampai 26hb. Kalo tggu smp 26hb juga, xpela janji selamat..

Fresh dari oven.. ekekeke..

Muka pagi nie yang tak bermekap. malas benor skang nak bermekap. Muka agak sembab dah.. sebab 3hari cuti.. arini masuk keje balik.. hehehe.. muka agak2 tak larat dah nie. Tido asyik tak cukup jer.. tak leh nak tido sangat dah time malam2.. kejap2 sedar.. kejap2 terjaga...


40 minggu sudaahhh...



On da way gie keje pagi tadi.. Dah nampak hot ballon kat Putrajaya dah start laa.. hehehe.. kan best kalo arini pun cuti gaks.. leh bawa iman jalan2.. Mesti sat lagi asben dan iman ke sini nengok hot ballon... Nak itut!!!!!...

4 comments:

~chekuna~ said...

good luck jue...kakna laks yg dup dap..semoga semua selamat2 belaka..:)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.nA >> aah kak.. insyallah doa2kan yang terbaik ekk.. tq kak..

nome said...

alahai...soon dah tu jue...x lama je lagi...kalau bukan harini jue banak..esok lusa insyAllah jue selamat bersalin..papahal kongsikan dgn kami yer...good luck jue!

BabyAndKids said...

k.nome >> insyallah.. tq sis!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...