Kawan-Kawan Saya

Friday, March 25, 2011

Alhamdulillah.. Dah selamat Bersalin


Salam Sejahtera semua.. I'm Back!
Aku dah selamat pun bersalin Khamis pagi semalam.
Alhamdulillah dah selamat dan lega rasanyaaa.. tak perlu menghitung hari lagi..
Menghitung untuk misi berpantang pulak.. :-)
Trilogi bersalinkan anak ke-2 nie akan di ceritakan selanjutnya entry yang lain..

Ramai yang duk bertanyakan muka baby dr pengalaman bersalin kali nie.
So, i tepek kan dulu gambar baby yang baru di lahirkan.. :-)



Nama : Muhammad I..... Z.... Bin Shahrulizam (belum membuat pilihan lagi) hehe
DOA : 24/3/2011 jam 1.41pg
POB : PPUKM
Berat : 3.54kg
Pjg : 52 cm (pjg sikit dr iman :49cm)
Lilitan : 34cm (iman 33cm)


Gambar2 di atas nie 1jam selepas dilahirkan. Masa nie masih lagi dalam Labor room..
ikut muka sapa agaknya eekk..??

nnt sambung entry yang lain yeaaa..


15 comments:

~chekuna~ said...

Tahniah Jue..BB boy... nanti citer pengalaman bersalin yer..comel..putih..:)

alyyani said...

tahniah! yg 2nd ni pun ikut muka ibu dgn abang iman gak ni. tunggu pengalaman bersalin 2nd edition pulak

ct hajar said...

tahniah,tak sabar nak tunggu crita

Yu'xan Lee said...

tahniah2x....cutenyer geram... tak sbr nk tggu citer pengalaman bersalin, tahniah2x...

Yasminhamid said...

tahniah.....nampaknya abang dia ada geng main otomen...

fazilzura said...

TAHNIAH lalink..

wahhh tomei nye dak tecik tu , cm muke abg dia ler.. kato Iman jr kan ..

cepat2 bgtau nama baby baru key

& selamat berpantang ..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah!!!
selamat berpantang..
jauhi 'aktiviti lasak' yer, heheh.. ;p
ai tingin nak tambah lg nii..
hhihihihi..

rosmona said...

congrats jue..
alhamdulillah... semuanyer selamat..
tinggal akk je yg deboooo ni..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

tahniah jue
ikut muka jue kut
putih bersih
comel :)

selamat berpantang

irma said...

tahniah....
tengok cam iras2 jue jerk...hehe

zailamohamad said...

putih melepak baby nya;)

mamashasha said...

again, tahniah jue...selamat berpantang...comel nye bb..putih melepak....nama belum decide lagi? takpe ada masa lagi nak pk kan....how reaksi iman? ok nnt free citer pegalaman kali ni ye...

silvertech said...

tahniah2...samelah kite bsalin kat hukm...nnti citelah pengalaman bsalin ye

wawa_addien said...

tahniah Jue..cute sgt bb tue. erm mcm muka iman..

Fieza said...

Tahniah Jue..sory lambat wish..fiza baru dapat online..baby ade gak iras muka iman eh..dah adik beradik yer tak..hi..hi..selamat berpantang..pas ni giliran fiza lak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...