Kawan-Kawan Saya

Tuesday, March 22, 2011

Seorang Lagi dah selamat....


Ingat lagi ENTRY ini?
Alhamdulillah sorang lagi member opis selamat bersalin.. huhuhu.. sedihnya tinggal aku sorang jer belum lagi.. ikutkan due patut aku dulu.. But, aku juga yang ketinggalan keretapi nie. Anak dalam perut nie bagi chance kwn2 lain lihat dunia luar dulu..... Almaklumlah semua nya boboy!!!.. hehe..

Semalam (Isnin 21/3/11) member opis alin selamat melahirkan baby boy di Hospital Putrajaya. Awal 2week dari EDD nya.. Alhamdulillah dapat bersalin normal (1st czer) even anaknya agak besar sikit dari mamanyaa.. Mamanya kecik jer tau orgnya.... Sungguh bertenaga mamanya mengePUSH...

Paper pun TAHNIAH untuk alin dan nizam serta aqil atas kelahiran adik barunyaaa.. Pasni proses untuk baby girl sama2 pulak eekkk...??

bam.. bam.. dah terbayang dah kebambamnyaaa... hehe


xyah taip da.. korang baca jer la ekk...??


2 dah selamat.. Tinggal aku jer belum lagi.. lupa la camne sakit nak bersalin ekk...??


p/s : Mula dah rasa berdebar2 nieee...

2 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

baby tak nak kuarlah jue, dia dah selesa dok dalam perot ibu die, ekeke..

insyaallah, mase jue akan sampai jugak nnti..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

rina >> itulah rinaa.. sonok bena dlm perut nie.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...