Kawan-Kawan Saya

Tuesday, March 08, 2011

Bassinet Cradle

Wishlist untuk 2nd baby :
2. Mei tai @ SSC
6. Bassinet (DONE)

Wishlist terakhir sebelum bersalin dah terlaksana. Actually dah lama beli. Di sebabkan masih tersimpan dalam kotak, so, malas nak snap pic... Selepas di google, jumpa juga pic bassinet yang seperti aku beli tempohari. Beli Kat Jusco keramat.

Dulu masa iman hampir terbeli gaks tapi tak jadi beli sebab harganya mahal gilerr.. pakainya xla lama mana pun.. kalo baby dah pandai guling2, xguna pun nnt kan..?? So, kali nie dapat yg murah.. beli yang murah pun dah memadai.. untuk memudahkan aku di rumah bila bersama ngn iman nnt.. xder la dia kaco adiknya nnt..


Ginilah rupa bassinet cradle dari sweet Cherry...
tak semua jusco ada jual. Yang aku beli nie kat Jusco keramat.
Kot2 ada sesiapa mencari, boleh la terjah jusco keramat.
Jusco Maluri ada juga tapi pattern yang lama...
.

sedang google terjumpa pulak gambar nie..
so sweeettt...!

5 comments:

zailamohamad said...

waaah, cantiknya!! Zaila xbeli pon sebab plan nk letak baby dalam babycot aje..itupon ntah bilerlah en suami nk pasang balik babycot yg duk bwh katil tu

nome said...

so cantek! so sweet!

wana said...

Jue; akak dah tengok design baru tu.. tapi kecik yang design baru tu kan.. ?? tapi cakap betul memang berguna bassinete tu hehehe..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

zaila >> owwhh.. zaila dah ada baby cot takpe.. leh guna balik.. jue mmg xder lagi.. tue yg beli.. Nak beli baby cot, ruang rumah kecik jer... mkn space pulak.. kena beli had kecik2 jer...

k.nome >> yang mana sweet kak..? yang Pink tue mmg sweet.. mcm anak di raja punya jer kan..

k.wana >> aah.. yg pattern baru nie agak kecik sikit.. ada 2 kaler.. yang biru tue lagi kecik.. tu yang amik yang ini.. nampak mantap sikit..

Anonymous said...

Dear, smlm baru g jusco bukit indah kat jb.. Hargenye rm219 kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...