Kawan-Kawan Saya

Thursday, March 03, 2011

1 dah selamat.. Tinggal 2 lagi...


Alhamdulillah sorang dah selamat. tinggal 2 lagi yang menanti. Kat opis aku nie kami 3 serangkai (Aku, Azlin dan Sal) menunggu giliran untuk meletup jer.. But, sorang dah pun selamat. Now, tinggal aku dan lin jer menunggu giliran pulaks.. Debaran semakin dekat padaku.. hehehe.. beza antara aku and lin hanya 2week.. xtau la sapa yang dulu niee...

Selasa lepas, Sal dah selamat bersalinkan baby BOY di Hospital Serdang secara Normal. Alhamdulillah selamat semuanya even ada rintangan terpaksa tukar2 hospital... Kisahnya, mcm biasa la.. Hospital Putrajaya nie kalo penuh akan tolak pada Serdang. Bila Serdang penuh, suruh balik pulak. Bila gie Putrajaya balik, penuh juga lagi.. Then suruh refer kat Hospital Kajang.. tapi, dia cuba balik ke Hospital Serdang. Sampai serdang, dah buka 3cm.. lalu kena tahan wad..

 dari kiri : Aku, Lin, Sal

Gambar di amik minggu lepas. Semua dah cukup bulan dan menanti waktu untuk meletup jer.. hehehe
wow..!! aku yang paling besar!

 Baby of Salmizah

Name : Muhammad Izz Hafiy Izham bin hazizi
Berat : 3.3kg
D.O.B : 2 Mac 2011
P.O.B : Hospital Serdang

Paperpun, Tahniah buat Sal dan Zizi atas kelahiran New baby. Selamat Berpantang dan Take care.. nanti kita jumpa balik after 3Months dengan baby masing2.. Insyalllah... :-)


3 comments:

zailamohamad said...

samerlah Jue, dup dab dup dab dah ni..sampai tidur malam pon dah xlena..kalo ikutkan lambat lagi due Zaila tapi entahlah..makin hari makin takut pula

nome said...

berdebor2 yer jue...ahaks...x lama je tuh...lepas sorang ke sorang menyusul...gud luck to u jue! selamat mengepush :D

tomeinya baby kwn jue tuh...persis chinese look la *_*

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

zaila >. isskk.. kira tak lama lagi gaks tue.. pejam celik dah tiba waktu nnt.. hehehe

k.nome >> tq k.mie.. Insyallah.. berdbar2 sebab ramai rakan seperjuangan keliling.. itu yg wat debor2 nieee.. kalo tak, biasa jer kot.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...