Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Wednesday, March 23, 2011

Cocoa Collagen



Dalam pikiran ingin mencuba Cocoa Collagen Power Plus masa dalam pantang nie. Baca testimonial orang dan rakan2 ramai yang kata bagus produk nir. Sebab utama aku nak try ialah menambahkan tenaga masa berpantang, menambahkan susu badan serta memutihkan kulit badan. Belum cuba belun tau kan..?? bila ramai suggest amik, so insyallah after deliver boleh terus beli dan try.. meh aku copy paste kan pasal produk nie :

Cocoa Collagen Power Plus adalah produk terbaru berasaskan Kolagen @ Collagen yang paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam....
Koko Pracampuran... adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat..

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :
  1. Marine Collagen ~ Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
  2. Kacip Fatimah ~ Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
  3. Lobata ~ Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
  4. Krimer bukan tenusu ~ Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
  5. Dextrose Monohydrate ~ Melambatkan proses penuaan.
  6. Oligo Saccharide ~ Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan dan Khasiat :
  1. Membantu mengimbangi hormon.
  2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut.
  3. Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
  4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
  5. Melambatkan proses penuaan.
  6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
  7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah.
  8. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
  9. Memberi tenaga.
  10. Membantu mengurangkan keguguran rambut.
  11. Melancarkan peredaran darah dalam badan.
  12. Mengimbangi berat badan.
  13. Meningkatkan daya penghadaman.
  14. Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

SESUAI DI MINUM UNTUK :-
  • Wanita sudah /belum berkahwin
  • Ibu-ibu lepas bersalin(amat digalakan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
  • Wanita yang inginkan kecantikan & kesihatan
  • Di larang sama sekali untuk wanita yang mengandung & juga lelaki

CARA-CARA PENGAMBILAN COCOA COLLAGEN
Untuk mendapat kesan yang efektif: Cocoa Collagen hendaklah di sediakan atau di bancuh dengan air panas supaya serbuk dan kandungannya benar-benar larut. Kemudian barulah di campur dengan air untuk suamkan dan minum setengah jam sebelum sarapan pagi atau setengah jam sebelum makan malam. Seeloknya makan malam pada jam 6.30 petang. Boleh juga diminum 2 kali sehari. Tetapi sudah memadai hanya satu sachet sehari untuk merasai perbezaannya!


Sebelum ada try Soy Collagen Nurbeautyline dan Total Image collagen. Both ok sgt cuma itu hanya kecantikan kulit jer. But, kali nie nak try cocoa collagen pulak.. Agak menarik kelebihan dan khasiatnya.. Jom kita mencuba wahai kaum ibu2.. :-)

7 comments:

mama uzma said...

kak
coco ni mmg terbaik la..mama iena n adik bradik iena mmg minum ni je...skang mama amik stok byk2 tuk kita org dapat beli ngan harga lbih murah skit...sepupu sepapat makcik iena pun minum...mmg dorang kata nmpak perubahan dia...

r|nA @ ja|j|na said...

jue, set dia mahal tak?
jenis pil ke sachet?

Ms Lily said...

saja nyibuk =)

tak mahal pun..rm50 aje utk 3 kotak..setiap kotak ada 10 sachet..cukup untuk sebulan if 1 hari sepeket je minum..

sy dah minum since hujung thun lepas..badan rasa cergas, nak buat keje pun lancar je tak ngantuk sangat..minuman ni pon buat perut jadi lebih kenyang dalam jangka masa lama..

rasa dia sedappp..macam choc cream chip kat starbuck tu hehehe

cuba lah..

Fieza said...

Fiza dah try Jue..mmg bagi tenaga. Tapi kalau bab nak tingkatkan ehem..ehem ngan husband pun sanagt hebat gak he..he..

Anonymous said...

kak jue..minum lg x cocoa collagen...ok x?

ummi_muaz said...

nak dapatkan kulit yg glowing,licin dan cerah dengan cara yang paling selamat??sumber kolagen asli yang terbaik..murah dan yang penting selamat..blh tgk dkt blog saya..=)

Anonymous said...

saya dah guna 2 bulan memang bkesan..ramai yang puji..untuk menampung kos perbelanjaan cococolagen nie saya masuk nie memang masyukkkk..... cuba la murah jer...sambil layan internet kita dpt income.. n boleh beli semua keperluan kesihatan kita..jom http://rm90.ibct.my/1919

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...