Kawan-Kawan Saya

Saturday, June 26, 2010

Beralih arah.............

tak de pape sebenarnyaaa.. semalam tetina rajin main godek2 blog... 
sekali dah tukar ke layout baru daahhh...
hehehehe...

terus jadi macam nie..


layout baru nie membuatkan blog aku senang nak view.. iyerr taakkk..??
hehehehe... laju ker aku tgk bile blog nie di view..
i likeee..
kaler pink tetap di kekalkan yea kawan2.. hehe

selain tue.. tajuk Our memories di tukar kepada My memories..
sajer je kasi tukar..

7 comments:

fazilzura said...

yes , betui tu jue..
akak dh leh view FULL nyaaaaaaa

mamashasha said...

nice layout jue....nampak cam more catchy kali ni....biasa arr dtg mood rajin gatal je tgn nk menggodek ye.....

yg sebelum ni akak ada masalah nk view page tau....akak dpt tgk dr blackberry saja kalau dgn lappy part atas je keluar...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.zura >> aahh.. ramai yg kata cam tuee.. hehehe.. jue pun xtau pe punca nyaa.. now, ok dah kan..??

k.bed >> oowwwh..! tq2.. kak bed pun mengalami masalah yg sama ekk..? xtaula sebab pe.. ramai gak yg ckp cam tuee.. hehehe.. sonoknya dah kembali normal.

Ibu Mifzal Arsyad said...

ok..ok..chanteq layout ni..tu la selalukan mmg jenuh nunggu blog jue loading..yg ni laju je...

alyyani said...

betul tu, loasding pun cepat :) cantik as usual :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ibu mifzal >> hehehe.. disebabkan rami komplen, itu yg tukar tueee.. xctau la napeee.. skang ok da.. lega sikit...

alyyani >> pengunjung setia ku.. hehehe.. thank u dear..

suhida said...

jue,ha ah..laju sikit layout ni.klu tak,agak lmbt gak.hehe..oh,nape tukar our memories tu my memories lak tu?k.su pun na tukar title..tp tak dapat na fikir nk letak title apa.huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...