Kawan-Kawan Saya

Monday, June 21, 2010

Saat Bermandi-manda di Lost World Of Tambun

Ini antara gambar2 yang sempat di snap masa ke Lost world of tambun. Mandi kat area budak jer.. Area org dewasa tak berani nak bawa 2org budak nie. After mandi kat area budak nie, kitorang sewa pelampung untuk menyusur sungai pulak. Masa menyusue sungai takde gambar sebab malas nak bawa camera. Takut nnt basah pulak...

so, layankan gambar yang ada nie yeaa..

nain nak ape yea?
layankan ajer budak2 nie.
nak mengelongsor pulak

sonoknya dorang nie..
memang sakan lah main air 2 org nie
di kawal rapi oleh my hubby
sonok tul iman dapat main air
kemana la pulak tue
suka tengok dorang yang menanti air nie tumpah.. hehe
nain yg macam2 gaya..
aku pun nak joint gak.. hehe

last sekali.. tepek la juga gambar aku nie haa.. asyik aku jer tukang tgkp gambo.. ehehe...


p/s : besst la world of tambun.. pasnie leh gie lagi..

7 comments:

nome said...

sonok tol! ramai bebudak..almaklumlah cuti sekolah....nampak iman ngan nain ni cam kembar plak...

alyyani said...

wah, ayah iman mcm tukang jaga 1 pool tuh. hehehe.. best ek, mmg kena pegi nih :)

Noor said...

wahhh...seronok iman main2 air...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nome >> mmg pun ramai makhluk allah masa tue.. mcm semut.. hehehe.. itu namanya kembar tak seiras tapi serasi.. hehe

alyyani >> mmg kena jadi guard untuk 2org budak nie sebab under age. alya dah dekat ngn umah tue.. haruslah terjah nnt bila balik. nak ke sunway lagoon mahal sgt dah skang nie... nnt nia dah lebih 90cm kena bayar..

k.nor >> mmg sonok sakan iman dapat jumpa air.. sampai tak nak balik lah diaa..

fazilzura said...

NAINNNNNNN.. windu tui untie dgn nain ni..

amboi cik atan , dua2 nye dia kepit yek .. sib baik akil x dak .. kalau x , 3 sekali gus..

budk2 mmg suke main air.. (mak bapak budk pun suke jgk kan kan )..

aritu rugi x g tambun..

suhida said...

hihi jue..gambo yg last sekali tu cun ar..:)
salah satu tmpt yg wajib pergi kan?syoknya.

LeaKhalid said...

bulan nih insyallah dpt bonus...plan nk pi bercuti..tp tak tau ler nk pi mane...bc blog jue nih...hmmm..menarik gaks nih..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...