Kawan-Kawan Saya

Wednesday, June 02, 2010

Youth Festival 2010

Dalam sibuk aku menjaga booth kat PWTC, sempat lagi aku n asben terjah Youth Festival. Alang2 dah ada kat situ. Gie la singgah kejap tgk apa yang menarik. Rupanya macam2 ada kat situ. Ada pelbagai aktiviti dan promosi seperti celcom, simply siti, tmnet, libreese, maybank dan sebagainya. Aktiviti yang ada, futsal, dance, public speaking, and so on. Selain tue, ada juga jualan bazaar untuk baju2, aksesories, kasut dsb. 

letih giler berjalan kat dlm tue sebab dah pusing semua tempat, dan exitnya kita akan lalu jln yang sama kita masuk. mau tak letih. macam kena pusing balik pulaks daaa.. memenatkan aku jer..


PERHATIAN : ENTRY KALI NIE TIADA GAMBAR IMAN YEA

 Ada gaya macam kat grammy award ker..? ceh! perasan lebih.. hehehe..

 Kak wana, ada gaya macam duta Hai-O tak? hehehe.. jgn marah yea kak.. tiru gaya mu.. hehe sebab ada siti nurhaliza tue.

  Macam nak nyanyi lagu Negaraku jer..

antara aktiviti yang ada :

 Apa nama nie ek? lupa daa..

public speaking

 Pandai dorang main alat nie

 Chess besor


  Boleh jadi model kereta tak? hehehe.. tak sesuai sungguh aku nie. tunggu slim dulu yeaa.. baru berangan.

EEhh.. ada adibah noor laa...

lastly sebelum balik.. ada gaya tak?


p/s : masa nie iman takde. sebab aku bagi chance dia bersuka ria ngn nain kat umah. sonok tul dia dapat jumpa nain.

6 comments:

alyyani said...

youth festival dalam pwtc gak eh? meriah la banyak booth yg best2 ade. tercari- cari gak iman. dgn nain kat umah rupenye.

jue nmpk penat la. nmpk sgt busy kan?

p/s : rock climbing nama nye :)

Ryn said...

macam2 gak eh acara kat youth festival...

jue memg nmpk penat tp penat3 pn worth it kan...

patut laa iman takde, dok seronok ngn nain ropernya...hehehe..

~chekuna~ said...

meriah jugak youth festival..mcm2 ada.. jue nampak berisi..jgn mare..

nome said...

meriah! macam2 ada!

muka jue nampak penat...tp berbaloi2

Noor said...

wahhh...sonoknyer,atan tue cam betul2 main bola..ada klassslah...!!

alfa juliet said...

pelik tgk muka jue pakai tudung tu..lelama ok kut..hehe..teringin nak try

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...