Kawan-Kawan Saya

Wednesday, June 16, 2010

Mat Bunge

Siapakah itu gerangan untuk MAT BUNGE?
hehehe.. itulah dia anak aku sorang nie. Suka sgt pada bunga. But, dia tak suka bunga besar. Bunga kecik-kecik.. Suka tul dia amik wat main.
Kat umah mak aku.. abis semua bunga dia cabutnya untuk buat main.
Cabut dan main pusing2.. pastu leraikan satu2.. 
dah abis satu tue di leraikannya, dia amik yang lain pulak...
hehehehe...

tak caya? jom tgk ini :


tempat kejadian : Lost world of tambun.
Masa tgh jalan2.. tetiba pasan iman takde.. rupanya dia sangkut di tgh jalan.
cuba perhatikan.. apa yg di tgknya tue?

dia nampak bunge. Mesti nak di cabutnya..

dah dapat daaa.. sonok tul dpt bunga

main pusing2kan bunga tuee.. hehehe..

memetik bunga di taman.. hehe

Masa nie dah get ready nak mandi da. 
dah tukar unifrom.. gambar mandi ada tapi tak banyak la..
ada kat camera compact tapi hubby aku bw lik kg lak..
next week la kalo sempat aku publish.. hehe


p/s : errrmmm.. apakah tandanya nie ekk..? Mak mertua aku kata, adik iman nnt Baby Gal sebab suka pada benda pompuan... hehehe.. tul ke ekkk..?


7 comments:

nome said...

comelnyer iman main bunga...petanda la tu nak dpt adik gegel pasnih...insyAllah..mudah-mudahan..mana tau kan jue...rezeki Allah...

alyyani said...

OH YEKE? KALAU PETANDA NAK DPT BABY BOY LAK APE EK? HEHEH.. NASIB TAK DIMAKAN BUNGA TUH.

Noor said...

iman dpt nama baru....mat munge...!!

rosmona said...

hahahahaha... iman jadi mat bunga.. dalam ati ade taman..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k. nome >> amiin.. hehehe.. kalo dah rezeki kata gitu kan.. syukur alhamdulillah.. kalo baby boy pun jue suka gaksss...

alyyani >> hehehe.. x makn di.. di siat2nya bunga tue.. suka bebeno dgn bunga

k. nor >> mmg itu gelaran dia skang nie.. hehe

rosmona >> dlm ati ada taman? apakah itu..? hehe

E.L.I.Z.A said...

hahahha mat bunga! dulu k.eli ada senior, kami panggil mat bunga jgk sebab dia kalu berckp ngan pompuan, ala² berjiwang² gitew hahah

erkk xtau la pulak petanda tu..jue tgh prgnt ke?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

eliza >> hehehe.. itu mat bunge yg jiwang.. ini mat bunge yang suka pada bunga.. hehe..

jue xpreggy lagi laa. insyallah coming soon maybe.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...