Kawan-Kawan Saya

Monday, June 07, 2010

lawak laaaaa.. ungu forever..

Jumaat lepas, time lunch hour.. aku and the purple gang telah ke JJ equine nak beli hadiah untuk 2org ex-staff PPP. sorang dah kawin, dan sorang lagi dah melahirkan anak. sedang sibuk mencari adiah.. tetiba ajer terpandang sesuatu yang berkaler purple sebijik dengan uniform kami.. wakakakaka..!! terus masing2 belasah gelak.. ader ke patut sama pulok.. hahahaha..!! jadi model pulak kitorang kat situ.. hehe..

model of barangan plastik.. hahahaha..!!~ layankan jer laa..

aku yang control gelak.. akak2 belakang tue, tgk jer kitorang.. hehe

masa nie memang tak tahan gelak daa... buat promosi pulak kitorang kat JJ tue.. hehe..

meh.. sapa nak beli..? kaler pepel.. cantek tau..

 queen of pepel... hehe..

tak lama lagi baju corporate nie akan  bertukar.. so, sebelum bertukar, inilah moment2 yang boleh dijadikan sebagai kenangan."Ungu Forever" K.nor, rugi xderr... dapat royalti dari syarikat plastik nie tau.. hehehe.. Na tukang tangkap gambo.. kerana benda alah nie la kitorag terlewat masuk opis dan tertinggal french fries semasa  beli drive thru.. hehehe.. xabis2 dok gelak ajerrr.. ruginya.. 4set besar pulak tuee.. xsempat mkn pun.. :-(


p/s : dah lama tak golak sakan ngn geng2 pepel nieee.. puas gelak aritu.. hehehe..

7 comments:

fazilzura said...

salam jue..

akak pun suke purpleeeeee...

wakakak korg , sabo je ler.. ni kire sesi balas dendam b4 uniform ber tuko ke? leps ni colour pe plak?

MAS said...

tingat plak kat member masa study..siap panggil dia miss purple..pasal minat sangat ngn color tue..sumernya purple..

Noor said...

nnt klu dpt royalti...bg sket....hehehehhe
ap2 pun 'ungu 4ever'......

alfa juliet said...

hihi..sesuai letak kat opis tu jue

alyyani said...

dpt bygkan cmne korg gelak sakan masa tu. mesti sampai kua air mata gelak kan. jauh nye jalan. dkt sgt dgn umah alya tuh.punye dah lama tak dtg jj equine tak tau ada brg kaler purple tuh

nome said...

lawak arr korang2 nih...laku tol brg2 tu kat JJ bile korang ada ek? ekeke...

az rina a.k.a jaijina said...

heheheh. lawak tul lah..samelah pulok kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...