Kawan-Kawan Saya

Thursday, March 05, 2009

:::: aKu pUn ada Game Kegemaran :::

Cerita pasal mainan Iman, aku pun nak citer pasal mainan aku... Asben aku pulak boleh dikatakan 24jam duk ngadap game dia.. faham2 ajer la dak laki nie mesti suka main game kan.. apalagi kalo bukan pc game selain game ps2 and so on... Kalau nak cerita psala game kegemaran asben aku.. erm, dia suka sangat main game bola iaitu Manager ape ntah namanya.. aku pun tak paham naper dia suka main game nie.. aku dah naik muak tengok dia main game nie.. bukannya aper sebab ari2 duk mengadap game nie.. kalo arai2 tukar takper la.. tp, aku tak kisah pun kalo dia nak main.. main la cik abang sayang.. jgn main benda yang bukan2 udah ler.....

Cerita pasal game aku pulak.., aku pun ada feveret game.. tp, game aku nie bukan la game havoc sgt.. game yang tersangat la sempoi... game nya mudah dimain, tak memeningkan kepala, dan tak memerlukan strategi apa2... biasanya aku main game nie time tgh keje... hehehe bukan aku tak buat keje tau sebab game nie memang time keje pun boleh main.. sambil keje boleh release tension, main game nie ajer... game nie pun tak memberatkan pc korang... sangat ringan memorynya.... Nak tau game aper..?? jom kita tengok...


Pandangan dari jauh inlah game aku.. backgroundnya itu, itulah system yang aku gunakan semasa keje...

Haaaaaaa.... inilah gamenyer... nama game nie Color linez.. Bola2 cinta.. hehehe ciptaan nama ku sendiri...

Yiiihhaaaaa..!!!!

3 comments:

KasiH said...

layan lama2 leh addicted jadinya...hehehehe..

aTan and JuLies @ aYu said...

tul tueee.. huhuh udah main game nie sejak 2006 tueee.. udah 3taun duk main game ini sahaja...

Tinie said...

macam best jer game ni..amik kat mana erk?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...