Kawan-Kawan Saya

Tuesday, March 03, 2009

:::: P.U.S.P.A ::::


Sebelum nie aku tak pernah pun dengar nama kumpulan Indon nie..Kumpulan ST12. Tetapi sejak aku mendengar lagu dia yang bertajuk Puspa, telinga aku sentiasa terngiang2 dengan lagu nie... Boleh layan aku dengan lagu nie.. Aku pun tak sure yang korang pernah lagu nie ker tidak... Nak aku letak lagu nie kat post nie, aku tak reti... so, korang cari ajer la kat google ek... Cuma aku boleh tepek kan lirik lagunya sahaja.... Apa yang bestnyer lagu nie, korang try la download ekkk...? aku tak leh tolong sebab aku tak reti lagi... hehehehe... :-)


OOoOooo... Inilah dia ahli kumpulannya yekk..!! aku baru kenal dengan kumpulan nie.. sebelum nie tak pernah dengar pun sebab aku jarang dengar lagu terkini.. hehehe...


kau gadisku yang cantik
coba lihat aku disini
disini ada aku yang cinta padamu

kau gadisku yang manis
coba lihat aku disini
disini ada aku yang sayang padamu

walau kutahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun kan kutunggu sampai kau mau


jangan jangan kau menolak cintaku
jangan jangan kau ragukan hatiku
liriksong wordpress com
ku kan selalu setia menunggu
untuk jadi pacarmu

jangan jangan kau tak kenal cintaku
jangan jangan kau hiraukan pacarmu
putuskanlah saja pacarmu
lalu bilang i love you padaku

walau kutahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun kan kutunggu sampai kau mau

5 comments:

Anonymous said...

giler..
lagu nie memang gembapk..
i like it..
vclip pon pon comey..
ade lg ker lagu2 mcm nie lagi..
update lacket..

aTan and JuLies @ aYu said...

sapo nie eeekkk..?? silent reader aku kerrr..?? huhuhuh...!! memang pun.. skali dengar memang terpikat siot....

aTan and JuLies @ aYu said...

sapo nie eeekkk..?? silent reader aku kerrr..?? huhuhuh...!! memang pun.. skali dengar memang terpikat siot....
very the ka chiiiing tueee...

Anonymous said...

lagu lain xder lagi ker?

aTan and JuLies @ aYu said...

nak lagu apo tuee..??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...