Kawan-Kawan Saya

Tuesday, March 31, 2009

::: Iman dan Adam :::

Kelmarin kawan baik aku datang... Kawan baik aku nie namanya IDA.. Kami kawan sejak kami tadika lagi.. sehinggala Form 5 dan juga sekarang... Cuma dah jarang jumpa aja... Tp, still contact lagi la.. lama kan kami berkawan..?

Yang bestnya.. Kami kawin tahun yang sama dan beranak pada tahun yang sama.. cuma yang berbezanya adalah bulan shj... Dia pun melahirkan soerang baby BOY... Namanya ADAM MIQAEL.. Beza Iman dan Adam hanya 1buln setengah ajer... TETAPI... bila dia datang kelmarin.. MAK AIK!!! terkezut aku dibuatnya... huhuhu..!!~~ dalam besar2 Iman, anak Ida nie lagi tough aku nengok.. semangat sungguh... mcm tak caya jer aku sebab ibunya kurus kering ajer.... Beratnya nak mencecah 11kg da... 8bulan setengah...


Inilah Ida dan Adam... Masa nie aku dalam pantang.. baru kuar wad.. Ida pulak baru abis pantang.. aku nyambung pulak.. hehehe..!!~~

nemgok si adam nie.... semangatnyerrr....
peha yang gebusss..

kelakar ajer.. Iman takut ngn adam... hahaha...!!~~ nangis Iman... Mata Adam sungguh bulat...

hehehe...!! sempat lagi Iman duk menjeling...

Lepas nie dorang la pulak jadi kawan baik.. Menyambung generasi kami pulaks..

tgk pada pipi Adam nie... dah mcm anak patung da...

Jom nengok lagi dekat.... bulatnyerrrr.... aku rasa dalam 6bulan aku tak tengok Adam.. sekali tengok.. terperanjat aku.. dulu kecik ajer diaa... skang muka pun dah lain... Nanti tgk 1thn dah lain da muka dia....


8 comments:

KasiH said...

chubby nyaaaaaa....cute2...

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Perghh!!! lagi tough daripada Izz ni.. kalah ni kalo main tumbuk tumbuk ni kekekek

ai said...

Ya Allah!! bolatnye adam. musti pipi dia kenyal kalau cubit... ;P

aTan and JuLies @ aYu said...

kasih >> itu ler.. chubby bebenor...

Kak wana >> huhuhu..!! memang tough giler kak.. dia punya peha..geram tgk...

aTan and JuLies @ aYu said...

Kak Ai >> aah... memang kenyal tul.. Jue cubit ajer.., terus dia mencebik.. hehehe...

Leen Die said...

Loh siannya kat Iman jue..metsi dia takut tue jue..

Hazlina Shahrel said...

tembamnya

E.L.I.Z.A said...

ptt la iman jeling..adam besar sgt..takut la dia hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...