Kawan-Kawan Saya

Thursday, March 05, 2009

::: CocOnut JeLLy :::


Erm..., selalu orang buat dadih... dulu musim orang duk wat dadih ajer.. skang nie dah takder dah musim orang buat dadih dan aku pun dah takder teringin nak makan dadih ajer.. sekarang nie.., orang duk buat jeli kelapa pulaks..? dulu kalo pegi pasar malam ushar2 ajer jeli kelapa nie... ermm, sedap ker..?? tgk nampak mcm tak sedap ajer kan? sebab takder warna.. jernih ajer rupanya....

Tetiba sekali tue, member opis rajin beli jeli kelapa nie kat cafe.. tengokkan dia makan ajer.. nampak macam sedap la pulaks, then dengan muka tak malunya aku pun minta la sikit nak rasa.. sedap sangat ker jeli kelapa nie... Sekali dah terasa... ha!!! amik ko..!! nak lagi rupanya... hehehe.. itu ler belum cuba belum tahu.. iyer x..? dan sejak menjak itu, aku pun slalu beli.. bukan takat beli makan sajer.., siap beli untuk bawa balik rumah... hahahaha!!!




Inilah rupanya jeli kelapanya... memang sedap wehh!!! meh la try.. kalo kot2 jumpe kat pasar malam tu, try la beli.. If korang beli tak sedap, jangan salahkan aku tau.. sebab aku beli kat cafe opis aku sedap ajer... Jadi, korang marah la makcik yang buat tue.. sebab dia yang buat tak sedap.. hehehehe...!!! Selamat Mencuba..!!!

3 comments:

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

jUE KAN BARU BERAPA MNGGU PEKNEN NAPO MINUM AYAK kelapa?

aTan and JuLies @ aYu said...

mula2 takut gaks kak wana.. tp, try sikit2.. nampaknya ok.. hopefully takder paper la.. sebab sedap.. tak banyak pun makan.. rasa sikit2 ajer...

Leen Die said...

kiter sampai skrg tak minum lagi..huhu..lagi2lah benda sejuk..waa..pantang lagi...my peveret..waaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...