Kawan-Kawan Saya

Wednesday, March 25, 2009

::: sEbab AkU ke Ampang Point :::


Arini aku MC.. aku MC bukan sebab suka2 atau malas nak keje yea... Lagipun sian kat Kak Nor yang terpaksa cover aku.. sori yea Kak Nor.. Sebenanrnya aku ada hal lain seperti yang aku katakan di post bawah nie... Actually, after pi spital.. aku ke klinik pulak untuk check kandungan aku.. Upsss!!! I HAVE A BAD NEWS..!! So, nothing to give me hope...

so, lupakan sebentar perkara itu... Tujuan sebenar nak ke Ampang Point adalah untuk melihat sendiri jualan penghabisan stock dari Mom's Care. Thanx to Jiey Mien (bloggers yang aku read post dia) sebab keluarkan post pasal nie.. Haha..!! umah aku ngn Ampang Point tak sampai 1kilo pun.. huhuhu!! sungguh aku tak tau pasal jualan ini... So, sementara asben aku nak ke Ambank kat situ (untuk bayo utang keta) jadi, aku pun mengambil kesempatan ke jualan ini...

Aku ada snap kan beberapa gambo untuk tatapan semua... selepas ini, boleh la korang serbu ke sana. Jualan ini berakhir pada ujung bulan ini.. Aku tau masing2 semua ydah dapat gaji kan..?? so, boleh la pie shopping... Harga2nya memang murah dan berbaloi.. huhuhu..!! tak caya...? korang nengok la nie...

Mom's Care... Inilah namanya tempat jualan itu... Di tingkat Groundfloor yea kawan2...

depan pintu masuknya sebelah kanan, ada jual baju nie.. RM25 Only..

Kat sini pulaks jual rompers.. 2 helai = RM12 (Carter's) dan Bip RM15 -5pcs

Ini kawasan Botol Avent... Harganya yg kecik RM18.50 (kalo tak silap)

Yang nie pulaks Washcloth - RM10 - 5pcs (jenama Gerber)

Yang nie kawasan Bouncer.. memang banyak giler bouncer.. pelbagai brand ada.. Fisher price tue.. yang harga RM400++ jadi RM200++ dan RM100++.. murahkan..?

hahaha.. sepanjang nie semua kawasan mainan baby.. tgkla ayah iman.. apa yang tengah ditilik nyer tueee..

Actually aku nak pie rembat yang ie.. huhuhu!! umur iman dah 7 months baru aku nak beli benda alah nie... elok benda nie.. sejak menjak iman dah tukau minum formula milk nie.. kena beli la jawapnya...

Harga barang mainan nie RM10 only!!

Belah kat adik tue.. ada stroller dan tilam2 baby.. aku tak tengok harganya.. tak tau la pula..

Nursing Bra pun ada... Yang Harga RM89.90 jadi RM 4o++...

bawah tag harga tue ada jual set newborn, bantal baby..

Yang nie antara tanda2 harga untuk barang di bawah tue... RM10, RM15, RM20, RM30 and so on..

Aku berminat dengan benda nie.. nampak menarik.. nak beli belum lagi la.. sebab iman pun tak pandai duduk dan kami pun lum duk umah sendiri lagi.. tak syok la.. Harga asal RM699 tapi dapat RM400++.. dan juga ongkos nyer tak mencukupi.. hehehe...

Ini semua TOYS!!!

Ha... Baby tight pun ada.. Jika korang nak beli baby tight lagi murah daripada yang aku jual.., boleh la beli di sini RM29.90 - 3pcs... Tapi, baby tightnyer more to girls laa.. Harga asal RM49.90

Ayah Iman keluar selepas membuat pembayaran.. Inilah dia suasana di jualan Mom's Care di Ampang Point... Nak merasai suasana nyer..? korang pergi la sendiri.. Memang tak merugikan...


*** Apakah barang yang aku beli..? nanti aku sharekan ngn korang yea.. aku nak beli yang mahal2 tak mampu.. huhuhu!!~~ aku beli time murah cam gini laaaa...


5 comments:

suhida said...

jue...sampai bila salenyeeee?
wah..bestnye..

aTan and JuLies @ aYu said...

sue >> sampai ujung bulan nieee.. cepat2 pie serbu sue.. memang murah barang2 dia..

Jiey^Mien said...

Fulamak.. blogger tegar nih.. Merata amik gamba.. :P
Jiey pun amik gak ari tu.. Tp hp cabuk.. Gambo tak clear.. Takleh nak upload.. Hahhahaha..
Good info for all mother out there.. :P

alyyani said...

hahaha jiey, baru nak ckp. cayala jue, siap amik gmbr lg. so readers pun akan tegoda utk kesana. hehehe...

cepat2 sume, bape ari je lagi sebelum end of march!

elly said...

giler punye saleeee hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...