Kawan-Kawan Saya

Thursday, March 19, 2009

::: My Scanning Picture :::

Di sini aku Upload kan gambar scan aku... Gambar bawah nie adalah scan kali ke2.. Yang 1st dulu aku dah pernah post. Masa pergi scan kali ke2 nie, doktor kata janin tak berapa kembang dan still tak nampak degupan jantung lagi...

Tempat Scan : Klinik Warda, Kg. Pandan
Tarikh Scan : 7 March 2009 (Sabtu)
EDD : 31 Oktober 2009
Weeks : 6wOd
Kebesarannya : 2.2 cm



Sepatutnya aku kena dtg semula klinik after 2weeks..., disebabkan aku bleeding.. aku terus ke klinik untuk check.. Alhamdulillah doktor kata tak gugur... Cuma yang memeranjatkan aku janin tak nampak lagi.. Pelik sungguh.. sebelum nie scan ada nampak.. nie tak nampak pula. yang ada cuma karung sahaja. So, doktor suruh datang awal bulan April nnt.... so, gambar bawah ini lah hasilnya...

Tempat Scan : Klinik Kita, Pandan Jaya
Tarikh Scan : 18 March 2009 (Sabtu)
EDD : 31 Oktober 2009
Weeks : 7w4d
Kebesarannya : 2.5 cm

3 comments:

Tinie said...

indahnya kekuasaan Allah..

cikJeeLa said...

huhu.. rasa mcm nk peknen balik jek..

KasiH said...

maybe ada hikmah di sebalik kejadian...bak kata doc tu...fetus nyorok kot...InsyaAllah takde pe2...Hope evethg ok...AMin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...