Kawan-Kawan Saya

Saturday, March 21, 2009

::: Berdua-duan dengan Iman Zafran :::

Arini duk umah dengan Iman sahaja.. sebab asben aku ada kelas amali di UM. Mak dan ayah aku pie kenduri kat Bagan Datoh, Perak dan Sg. Panjang, Selangor. Ikutkan kami balik ke Sg Besar kg asben aku. Semalam dah gerak balik da... Tiba2 sampai di K. Selangor, kawan asben aku sms bagitau esok ada kelas amali di UM. So, bila dengar ajer ada kelas amali di sana, asben aku pun terpaksa lah patah balik unyuk balik semula ke rumah. Kelas amali nie kena pieee.. kalo tak pie hilang 10% markah.. Rugi tueeee... So, terpaksala balik semula. dan asben aku mohon maaf ngn mak nyer sebab dah janji nak balik daaa.. It's ok.. after kelas petang nie, kami akan terus pulang ke kg asben aku....

So, sepanjang tiada org di rumah.. apakah aktiviti aku dirumah..?? aku pun takde menda nak uat.. aku tgk TV n surfing ajer laaa... Arini perasaan M aku dtg.. dengan keadaan aku tak mengizinkan untuk buat benda berat jadi dengan kemalasan aku.., aku buat makanan tengahri Iman Zafran tersangat la simple. Untuk aku pula.., aku makan mihun grg yang aku buat mlm tadi..... Masih sedap lagi yeaaaa... Nnt petang2 sikit baru lah aku masak...


Untuk makanan tghari Iman.., just simple sahaja.. Susu + Nestum + Biskut Rusk. Kesemuanya aku campur sekali..

Then ini lah hasilnyaaaa.. Makan bersama dengan air suam..

Jom makan sayang... Yum.. Yum.. Yum.. bukan main sonok nak makan..

Comotnyer dia makan... huhuhu...!!~~

Seee... abis tueee.. sedap sangat kot...

Pas makan.. dok main sorang2 laks.. Main lori Nain..

Tunggang terbalik lori tue daaaa...

Iman.... sempat lagi pandang ke kamera yea...?? hehehe...:-)

2 comments:

ppb_ppkp said...

amboi...dah besar ye iman..

Leen Die said...

wahh steady iman dul dlm walkkeR?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...